Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
IyiydiTaylan çok kötü durmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IyiydiTaylan çok kötü durmadı.
Ileride basiyor diyeOğulcanı neden aldık ki
Yorumun kadar cöp olamaz terim,aksam aksam sinirlendirmeyin insani ya,bi saygi duyun şu adama yaAsil sorun hadi takim cöp ama terim dahada cöp
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terime gore ya cok asiri yetenekli olcak yada mecbur kalcak.suleyman luşun milli takimdaki yedegi bjkde sure alabiliyor.suleyman bizde sure alamiyor meselaRomantizm diyerek aşağılamaya çalışıyorsunuz ancak beğenseniz de beğenmeseniz de bu saatten sonra tek kurtuluş yolumuz o gençleri oynatmaktan geçiyor. Sen adam gibi eğitim verirsen, güvendiğini hissettirirsen o çocuk da adam gibi bir oyun verir sana. Gençlere önem vermek öyle lafla olmuyor. Bu çocukların rezalet oynamalarını sırf yeteneksizliğe veya çocukların kendisine bağlıyorsanız malesef tartışacak bir şeyimiz yok demektir.
Luyindama eski formunu yakalarsa bu 4 veya 5 mac surebilir gol pozisyonu vermeyiz bizim sorunumuz gol pozisyinuna girememek hizli bi kanat ve gercrkten topla arasi cok iyi bi 10 numara alirsak pozisyon sayimizida cogaltiriz .Hayatimdahic futbol oynamadim ama bunlari goremiycek kadarda kor degilimneşteri vurdun hemen üstat yav
Yine ilk hazirlik maciyla takimi gomenler cikmis ortaya bir sey dedikleri sistem elestirisi yaptiklari oyunculari degerlendirdikleri de yok
Herkese cop diyorlar sadece
15 puan alamaz gibiMaçı izleyemedim Hatay nasıldı? Lige yeni çıktı. Bela olur mu ?
Bence cok sayida gol pozisyonuna girdik son vuruslarda sikinti olduIzledim pozisyona girmekte zorluk cekiyoruz buda hizli kanat eksikligi yuzunden bide belhanda yerine iyi bir 10 numara bulmaliyiz.6 numarada donk oynar 8numara olmasada olur.
Tutunur benceMaçı izleyemedim Hatay nasıldı? Lige yeni çıktı. Bela olur mu ?
Buyuk konusuyorsunOlmayan şey elestirilemez... Yani sistemi ve hocayı elestiremiyoruz...