Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

abi iyisiniz işallah değişik bir şey içiyorsan yazver bana nasıl bir kafadır sizinki anlamıyorum.Adam 500bin€ para alıyordu osmanlıdan 2.750 verildi.Kötü oynasa emin ol sen dahil bu forum köpürmüştü hayır rakip çok üst düzey bir takımda değil.Sanırsın real maçı filandır sizin gibi taraftar oldukça kardeşim bu klüpte soygun bitmez.

Sanki galibiz atak üstüne atak yapıyoruz 2 yıldır ortasaha oyuncusuna hasretiz eyvallah ama kardeşim 9 milyon ndiaye 2.750 yıllık içine siniyorsa senin amennah.
Her maç böyle oynarsa zaten kimse bir şey diyemez ama kçı kırık hazırlık maçında iyi oynadı diyede böyle yorum atılmaz.

ndiayeeeeeee

arapas attı izledin miiiiii efsaneeeeeeeeeeeeeeee

ben hala ndiaye ve fernando yerine tudor tolga selcugu oynatıcak dıye korkuyorum

Badou kendisini fazla gömenleri üzeceğe benziyor Anadoludan çıkan her adama çöp muamelesi yapanları özellikle

Sadece futbolcu transferi değil td transferide yapmamız lazım. Taktiksel anlamda hiç bir şey yok takımda.Terim'in kaos futbolu bile önde baskı taktiğine dayalıydı ama tamamen karambole bir takım izliyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek ve stoper ihtiyacimiz her dakika belli oluyor.On taraf ne kadar iyi olursa olsun iyi bir sol bek ve stoper alamazsak her mac sacma sapan goller yemeye devam

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keşke şunlarda gelse komple takım olacağız.

sol stoper= sakho(liverpool-kiralık)

sol bek= asamoah(juventus-bonservisiyle)

sol açık= kenedy(chelsea-kiralık)

selcugun 4 yildir yapmadigini ndiaye demin yapti ...

Skor dan ziyade [Badou-Fernando] performansı ve takım performans üzeri etkinlikleri görmek yeterli benim için.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Caroledeeeeeeeeee yter ulaaaaan artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafası dağınık değil aksine,bu medyanın algı operasyonları yerden yere vurmaları üstüne bugünki Şenol'un sözleri kendisini kesinlikle iyice hırslandırmıştır.Yani Galatasaray'ın başına geçip başarılı olursa kendisine laf atanlara tek tek ağzının payını vermiş olacak,Şenol'a gerçek kralın kim olduğunu hatırlatacak bir anlamda.Bizim ona,onun bize ihtiyacı var.Bu birliktelikten başarı geleceği neredeyse kesin.

Terim olunca medya birden algi operasyonu yaptigina inaniyor musunuz? Konu Sneijder veya Aysal iken algi operasyonlari yürütüldügünü kabullenmiyordu kimse nedense.

Adam son dönemlerde futbol haric ne varsa onunla ugrasiyor. Bence istirahat etmesi en iyisi kendi acisindan. Dursun zaten getiremez, daha dogrusu akli olan bir insan Dursun ile calismaz cünkü basarisizliga mahkumsun o hain ile.

Sadece futbolcu transferi değil td transferide yapmamız lazım. Taktiksel anlamda hiç bir şey yok takımda.Terim'in kaos futbolu bile önde baskı taktiğine dayalıydı ama tamamen karambole bir takım izliyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yalnız tam terimin kontrollü kaos futboluna yatkın bi kadro olduk ndiaye mariano fernando iyi bindiriyorlar ve dikine oynuyorlar

Geri
Üst Alt