Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

ntvspor da spiker arkadaş "ndiaye ve fernando'nun kötü oyunları nedeniyle eleştiri tweetleri var" dedi ve üstüne yorum yapıyorlar. çok acayip
Yuh harbi mi manyaklara bak :D

Tüm taraftarları coşturmuslar halbuki tam tersi

Twitter ve facebook'ta taraftarlarımız baya övüyor o ikiliyi şuanda Ntvspor neyin kafasını yaşadıysa artık :D

köpek gibi oynuyor adam çok hızlı a... ve çok iyi tekniği var.
05.08.2017 20:48 gok yeleli richard feynman

ndiaye için ekşiden bir yorum :d

Orta saha kısmetse canavar gibi olacak bu sene lakin bu iş Tudor ile olmaz. İpini çekmek konusunda ne kadar geç kalırsak o kadar zarar ederiz.

Östersunds skandalı ve hemen ardından Sneijder'in gönderilişi ile tamamen biten umutlar Fernando & N'Diaye ikilisini görünce biraz yeşerdi gibi. Çok uzun süre sonra orta saha gördü bu gözler :D Bünyem henüz sindirebilmiş değil.

Bu arada N'Diaye'ye kimse kötü oyuncu demedi. O paralar o adama verilmez denildi. Ben şahsen aynı görüşte devam ediyorum. O paralara daha iyisi alınır. Komisyon döndü işte uzatmayın.

Ndiaye- Fernando ikilisinin onundeki oyuncu Ben Arfa olmaliydi Belhanda degil.

papa alioune ndiaye

vay anasını. donk dediler, adam kante çıktı.
05.08.2017 20:29 nomadoz

Ndiaye-Fernando olsaydı şuan avrupadan elenmemiş olurduk

Neyse sol bek,sol stoper,feghouli,sol açık gelsinde ligi alalım seneye CL'de bu kadro bir kaç eklemeyle çok iyi olacak gibi :)

abartmak istemiyorum ama galatasaray'ın ortasahasında 2 siyahi var, biri sürekli koşuyor basıyor uzun topla öne pas veriyor, ötekisi de çalıların arasına saklanmış yılan gibi karşı takım tam atağa çıkacakken bir yerden fırlıyor topu laps diye alıp sakince topu sürüp öne (bakın yana demiyorum) yani rakip kaleye bakan tarafa düzgün pas veriyor.

abovvvvvvvv... lan orta saha gelmiş bize ?

05.08.2017 20:28 ~ 20:29*dialago*

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhanda yine de iyi.adam güzel asist yaptı.ama konusulmadı bile

Geri
Üst Alt