- 22 Kasım 2008
- 11.587
- 7.143
- 2.493
Lesley ne ya öyle Servet Çetin gibi top sürüyor sözde orta saha...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cahil diye hakaret ediyo saygısızlık nerde diyo. Allah akıl fikir versinrakipler kötüydü işi tam fenerli ağzı, şunu yazan adam bana taraftarlıktan bahsetmesin. ne dedik cahil dedik var olanı söyledik saygısızlık nerede.

Üye görüşü olarak yeni konu açabilirsin galiba diğer konular çok eski olduğundan dolayı kilitlidirNeden forumda Yönetim Istifa, dursun ozbek istifa gibi basliklar kapaniyor?!
aynen ya 4 sezondur şampiyonluk tesadüf, juve galibyeti ve liverpool şans, 102 puan şans başka ne var. hepsine bir kulp buluyorsunuz başarıyı takdir etme huyunuz yok tuttuğun takımın galibiyetine şampiyonluğuna laf edecek kadar karaktersiniz sırf hoca düşmanlığından.Neden hepsine olmamalı tepki. Niye hocayı ayrıştırıyosun. Senin niyetin başka çünkü. Liverpool u ezmedik sadece yendik zar zor. Orda uğurcan olmasa 10 yerdik. Juve 10 kişi anlatmak istemiyorum. Sen uyumaya devam et
Kavukçu maç sonu nediyecek acabaSaha içindekilerin alayı salmış durumda rezillik.
Neyi izliyorsun artık lan adam soksanıza küfür mü edelim aptal herifler.
Geçen sene sezon başında da aynı kelamı etmiyormuydunuz????Bu sene CL’den affımızı istesek oluyor mu?