- 27 Haziran 2009
- 7.692
- 2.493
- 2.418
net penaltı la bu yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartma renkdaş yav çok çabuk kanıya varıyorsunuz. Resmi maç baskısı büyük maç baskısı gibi şeyleri hiç hesaba katmıyorsunuz . Öyle kolay değil büyük takım kaleciliği yapmakAbartı mı bilmiyorum da şuan çocuk uğurcandan iyi bile olabilir. Uğurcanın tecrübesini kaldır Jankat daha iyi kaleci.
Yetenek sonrası tecrübe faktörü en önemlisi kalecilerin en iyi dönemleri o yüzden 28-34 arasıdır.Abartı mı bilmiyorum da şuan çocuk uğurcandan iyi bile olabilir. Uğurcanın tecrübesini kaldır Jankat daha iyi kaleci.
Bence degil yav, fiziksel mucadeleye dahil. Ziplamasini cok engellemiyor gibi geldi.Penaltı lan bu ama
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden hepsine olmamalı tepki. Niye hocayı ayrıştırıyosun. Senin niyetin başka çünkü. Liverpool u ezmedik sadece yendik zar zor. Orda uğurcan olmasa 10 yerdik. Juve 10 kişi anlatmak istemiyorum. Sen uyumaya devam etjuventusa 5 atanda aynı takımın hocasıydı liverpoolu ezim ezim ezeden. iyiki bir young boyslar filan olmuş sanırsın dünyada böyle mağlubiyetleri olan hoca yok. iyi oyun iyi topçularla oynanır gerisi faso fiso. hoca ne yapacak mesala şuan torreira yürüyemiyor motor mu takacak yeni gelen hoca. asıl sizin gibi taraftara yazık olsun bu kadar nankör olunmaz. hocadan önce tepki yönetimde olmalı.
rakipler kötüydü işi tam fenerli ağzı, şunu yazan adam bana taraftarlıktan bahsetmesin. ne dedik cahil dedik var olanı söyledik saygısızlık nerede.Yaw he he biz cahiliz siz übersiniz. Rakiplerin salak olmasa sen bu puan şampiyonluk vs konuşamazdın. Asıl zır cahil sensin bu arada. Bide moderatör. Yazık.. Saygısız herif
Hemen ödül olarak rus liginden rostova gönderelim sürgünekazımcan asist geliyor