Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Abartı mı bilmiyorum da şuan çocuk uğurcandan iyi bile olabilir. Uğurcanın tecrübesini kaldır Jankat daha iyi kaleci.
Abartma renkdaş yav çok çabuk kanıya varıyorsunuz. Resmi maç baskısı büyük maç baskısı gibi şeyleri hiç hesaba katmıyorsunuz . Öyle kolay değil büyük takım kaleciliği yapmak

nhaga ve lesley 11 olmalı aynı anda

sag bektede singo

Niaga gol falan atarsa hepten yandı bi daha forma yüzü göremez.

Nhaga'nin bu kaleye focusu çok hosuma gidiyor ya. Hem pozisyona girmeyi biliyor hemde uzaktan sut atmayi

Abartı mı bilmiyorum da şuan çocuk uğurcandan iyi bile olabilir. Uğurcanın tecrübesini kaldır Jankat daha iyi kaleci.
Yetenek sonrası tecrübe faktörü en önemlisi kalecilerin en iyi dönemleri o yüzden 28-34 arasıdır.

Özlemişim genç orta saha görmeyi. Dinamizm şart oğlu şart bu

kazımcan asist geliyor

juventusa 5 atanda aynı takımın hocasıydı liverpoolu ezim ezim ezeden. iyiki bir young boyslar filan olmuş sanırsın dünyada böyle mağlubiyetleri olan hoca yok. iyi oyun iyi topçularla oynanır gerisi faso fiso. hoca ne yapacak mesala şuan torreira yürüyemiyor motor mu takacak yeni gelen hoca. asıl sizin gibi taraftara yazık olsun bu kadar nankör olunmaz. hocadan önce tepki yönetimde olmalı.
Neden hepsine olmamalı tepki. Niye hocayı ayrıştırıyosun. Senin niyetin başka çünkü. Liverpool u ezmedik sadece yendik zar zor. Orda uğurcan olmasa 10 yerdik. Juve 10 kişi anlatmak istemiyorum. Sen uyumaya devam et

Yaw he he biz cahiliz siz übersiniz. Rakiplerin salak olmasa sen bu puan şampiyonluk vs konuşamazdın. Asıl zır cahil sensin bu arada. Bide moderatör. Yazık.. Saygısız herif
rakipler kötüydü işi tam fenerli ağzı, şunu yazan adam bana taraftarlıktan bahsetmesin. ne dedik cahil dedik var olanı söyledik saygısızlık nerede.

Geri
Üst Alt