Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.482
- 2.389
- 998
Biri Okan Buruğa tiki taka ile uyuşuk oynama arasındaki farkı anlatsın. Bizim takım uyuşmuş halde 3 senedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben etmiyordum.Geçen sene sezon başında da aynı kelamı etmiyormuydunuz????
boyundan posundan korkmuşlardır dev gibicukcuku varken ortadan gelemiyorlar

klopp'u getiremeyeceğine göre getirebileceğin seviye için okan buruk yeterli. 4 sezon şampiyon yapmış ve bu adama kaliteli kadro vermen şart çünkü sistem hocası değil pragmatik hocalar sınıfındanNeden hepsine olmamalı tepki. Niye hocayı ayrıştırıyosun. Senin niyetin başka çünkü. Liverpool u ezmedik sadece yendik zar zor. Orda uğurcan olmasa 10 yerdik. Juve 10 kişi anlatmak istemiyorum. Sen uyumaya devam et
Anladım. Ben tam tersi düşünmüstüm. Hani zaten boyle bir konu varken yeni konu açmamaliyım saniyordumÜye görüşü olarak yeni konu açabilirsin galiba diğer konular çok eski olduğundan dolayı kilitlidir
Karaktersiz sensin. Biatçısın. Utanmaz bir insansın değmez senin yüzünden ceza yemeye. Git moderatörlüğünü yap aşağılık insanaynen ya 4 sezondur şampiyonluk tesadüf, juve galibyeti ve liverpool şans, 102 puan şans başka ne var. hepsine bir kulp buluyorsunuz başarıyı takdir etme huyunuz yok tuttuğun takımın galibiyetine şampiyonluğuna laf edecek kadar karaktersiniz sırf hoca düşmanlığından.
Uğurcanın sıçışlarını biliyor musun sen reyiz.Abartma renkdaş yav çok çabuk kanıya varıyorsunuz. Resmi maç baskısı büyük maç baskısı gibi şeyleri hiç hesaba katmıyorsunuz . Öyle kolay değil büyük takım kaleciliği yapmak
Her sene başı aynı konuşmalar aynı dusunceler aynı karamsarliklar.Sen demediysen sözüm sana değil ozamanBen etmiyordum.