Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Biri Okan Buruğa tiki taka ile uyuşuk oynama arasındaki farkı anlatsın. Bizim takım uyuşmuş halde 3 senedir

cukcuku varken ortadan gelemiyorlar
boyundan posundan korkmuşlardır dev gibi :asd:

Şaka bir yana açıkçası hani fiyatı kadar oynamadı satında almadık zaten kiralık fiyatına göre böyle ah tüh bir oyun oynamıyor yani. 30 vermiş olursak ağır söverim şu oyuna zaten :asd:

Neden hepsine olmamalı tepki. Niye hocayı ayrıştırıyosun. Senin niyetin başka çünkü. Liverpool u ezmedik sadece yendik zar zor. Orda uğurcan olmasa 10 yerdik. Juve 10 kişi anlatmak istemiyorum. Sen uyumaya devam et
klopp'u getiremeyeceğine göre getirebileceğin seviye için okan buruk yeterli. 4 sezon şampiyon yapmış ve bu adama kaliteli kadro vermen şart çünkü sistem hocası değil pragmatik hocalar sınıfından

Bu takım hocaya rağmen, başkana rağmen 4 yıl üstüste şampiyon oldu. Ama artık takım da bitti. Rezil ettiler en sonunda el birliği ile.
İş bilmez herifler.
Yalakalar hala uyutadursun milleti en sonunda korktuğumuz başımıza geldi. Bunun olacağını 100 kere 1000 kere söyledik, yazdık, dinletemedik.
Takım bitik dedik, revizyon dedik, anlatamadık.
İzleyin şimdi eserinizi.

aynen ya 4 sezondur şampiyonluk tesadüf, juve galibyeti ve liverpool şans, 102 puan şans başka ne var. hepsine bir kulp buluyorsunuz başarıyı takdir etme huyunuz yok tuttuğun takımın galibiyetine şampiyonluğuna laf edecek kadar karaktersiniz sırf hoca düşmanlığından.
Karaktersiz sensin. Biatçısın. Utanmaz bir insansın değmez senin yüzünden ceza yemeye. Git moderatörlüğünü yap aşağılık insan

Kaya cilingiroglu söylediğinde kızmıştım ama katiliyorum ,takimda isler kotu gitmeye başlarsa ilk osimhen isyan eder diye

Abartma renkdaş yav çok çabuk kanıya varıyorsunuz. Resmi maç baskısı büyük maç baskısı gibi şeyleri hiç hesaba katmıyorsunuz . Öyle kolay değil büyük takım kaleciliği yapmak
Uğurcanın sıçışlarını biliyor musun sen reyiz.
İşler biraz kötüye gittiğinde herif eray işcana dönüyor.
Tecrübesi hariç dedim orada bu arada kalece tecrübe zaten kalecileri ayrıştıran olay. Karşılama ve refleks olarak Jankat ilk çıktığından beri ışık veriyordu zaten dün görmedik bu çocuğu da.

Şu Lesley Ugochukwu hakkında olumlu yorum gördükçe çıldırıyorum Allah kitap aşkına ne görülüyor bu adamda

Göte göt diyecek bir spiker yok ki maçı sunanlar hâlâ İlkay daha fazla süre alabilirdi yok salağıyı çok iyi oynadı Apo classını konuşturdu vesaire mal mal konuşuyorlar

Gönlü olsun diye Günay' ı kadroda tutup da jankat' ı göndermek ihanet derecesinde bir hata olur. Okan Hoca yapmaz diyemiyorum.

Geri
Üst Alt