Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

IMG-20260808-WA0000.webp

Stoper hattına elim ayağım titredi.

Ligin başlamasına 1 hafta var, Uğurcan yokken Günay denen adam oynuyor. @jankat
Kaç git oğlum bu adamciligin zirve yaptığı kulüpten. Seni 2.kalecilige bile layık görmüyor sözde hoca

bu günay'ın tekrar yuhlanıp ağlatılması lazım yeter bunun gönlünü hoş edeceğiz diye girilen triplere. Başka türlü gitmez bu
Bunu oynatan adama ne demeli. 1.5 senelik uyeligimin 5 ayı ceza yemisimdir. Ben Galatasarayli değilim bunlar Galatasarayli. Bir şey diyince suçlu oluyoruz.

Takımın 6 bölgesi error veriyor. Ben kaleci sorunumuz olduğunu da düşünüyorum. Uğurcan çakırın sağlam bir yedeği yok. Bir kaç topçumuz takımın atardamari gibi. Sakatlandıklarinda komple sezon gider malesef.

Jankat gerçekten parlıyor, geçen sezon da dikkatle takip etmiştim. Lütfen bu rezil yönetimle sözleşme görüşmesi falan yapma. Git kurtar kendini yetenekli kardeşim. Belli ki "soyunma odası"nda Günay kadar tatmin etmiyorsun Okan bey'i

Apo kesik yemeliydi doğru,

Lemina zaten elde en iyi stoper performansı veren isim.

Sara-Lucas-Yunus mevcut isimlerle en doğru üçlü,

Ön hat normal.

Ancaak, Jakobs değil de oraya transfer yapılmalıydı, geç kalındı

On numara artık yeni ismine teslim edilmeliydi, yapılmadı.

Yedek forvet, hala sıfır.

Bravo.

Çıkayım 5 yiyimde transfer yapsınlar kadrosu

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkayım 5 yiyimde transfer yapsınlar kadrosu

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır, Okan hoca eldekilerle olabilecek en iyi kadroyu çıkartmış.

Şu durum direkt yönetime yazar.

Vasat ve liyakattan yoksun yönetimi takdir etmekteyiz.

Lanet olsun Günay’ına ya senin. Sevmeme rağmen sırf bu hareketlerinden dolayı istifasını istiyorum. Mide bulandırıcı

Biri Bana anlatsın.

Lesley'yi ilk 11 AS oyuncu olarak mı aldık yoksa yedek için mi?

Günay ne alaka. Koy arkadaş jankati.
Maç sonu Gökhan aytepe'nin moderatörlugunde toplu kavga olacaktır. Forum ahalisini bekliyoruz

Günay mi….. olamaz ya halen buna sans veriyor. Jankat a yazik oluyor

Jankat yanarken kadrodan kesiliyor. Sonra bu çocuk özgüven kaybi yaşıyor. Yaa Okan yemin ederim yatacak yerin yok ya. Yönetimin de senin de bıktık artık sizden bu sezon muhtemelen hep birlikte defolup gideceksiniz

Geri
Üst Alt