Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Admira Wacker | MS | 20 Temmuz

zani kendini göstermek için böyle bazen saçma çalıma giriyor.Daha basit oynamalı ama hızı ve hırsı mükemmel ama eyüp ve yusuftan benimde gram umudum yok
zaniolonun basit oynadığı tek maç hatırlamıyorum geldiğinden beri

adamın oyun tarzı bu belli ki

Zaniolo hiç kötü degil ama Osimhen'le oynatmayi düsünenler yanlis yapiyor bence. Osimhen'i delirtir, Yunus'un oyun görüsünün 1/3i yok.
Şu kornerden gelen topla süt çekmeye çalıştığı pozisyon mesela. Abi belli ki hoca top ayakta kalsın demiş garanti pasla atak sürekliliği arıyoruz. Önüne adam dikilmesine rağmen yana pas çıkarıp rahatlatmiyor.

bence eyüp ve yusuftan bize hayır gelmez .Eyüp mıy mıy oynuyor hep yana yada geriye oynuyor.Bir tane dikine pas atmadı.Yusuf desen topsuz oyunda 0 ayağına gelen hiçbir topu olumlu kullanamadı.
Berkan hareketli enerjik en azından

Bu adam norwich'de atıyormuş ama
Denk geliş gollerdir hocam iyi bir şut tekniği yok zaten adamın, yumuşak topçu sara vurduğunda o topun tehlike yaratmayacağı 1000 km öteden belli oluyor, ama Allah var zeki oyuncu arkaya attığı uzun toplar ve çaprazdan kestiği yumuşak toplar enfes. Böyle kabul edeceğiz onuda.

Eyupun de gidip oynaması ĺazim.cok ağır kalitesi olsa da

Efe ve berkan oyuna girsin
Furkan ve ada girsin
Arda girsin

Denk geliş gollerdir hocam iyi bir şut tekniği yok zaten adamın, yumuşak topçu sara vurduğunda o topun tehlike yaratmayacağı 1000 km öteden belli oluyor, ama Allah var zeki oyuncu arkaya attığı uzun toplar ve çaprazdan kestiği yumuşak toplar enfes. Böyle kabul edeceğiz onuda.
Bayağı gömüyor ya Norwich döneminde. Bizdeki hali skandal, çalışmıyor imajı veriyor.

Geldiğinde ihtiyacımız olan adam Lemina gibi birisi, bu ikinci devre 10 no falan oynar, o zaman direkt Mertens yerine adam bakalım demiştim, dediğim senaryo gerçekleşti.

Bu haliyle hiçbir yere oturmuyor.

Bayağı gömüyor ya Norwich döneminde. Bizdeki hali skandal, çalışmıyor imajı veriyor.

Geldiğinde ihtiyacımız olan adam Lemina gibi birisi, bu ikinci devre 10 no falan oynar, o zaman direkt Mertens yerine adam bakalım demiştim, dediğim senaryo gerçekleşti.

Bu haliyle hiçbir yere oturmuyor.
satip yerine yunusu monte edelim

Zaniolo kötününde kötüsü kalas gibi oynuyor barışta aynı oynuyor ama barış hızıyla kotarıyor, oyun tekniği bu adamın kabul etmek zorundayız kafayı eğip boğa gibi aralara girmeye calışıyor aynı şeyi 2 kere denedi paspas ettiler adamı. Ben sane'nin fırsat transferinden çok okan transferi olduğuna inanıyorum coman gibi biri boşa düşerse onada gideceğiz bu tür kanatlardan avrupa'da ağzımız yanıyor bizim ligde işi götürüyorlar ama avrupa da olmuyor işte ringde takılır gibi futbol oynanmaz teknik kanatın önemi büyük.

Geri
Üst Alt