- 18 Temmuz 2009
- 81.651
- 238.466
- 5.093
İkinci yarıya kayıp balık ado ile başlamalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaniolonun basit oynadığı tek maç hatırlamıyorum geldiğinden berizani kendini göstermek için böyle bazen saçma çalıma giriyor.Daha basit oynamalı ama hızı ve hırsı mükemmel ama eyüp ve yusuftan benimde gram umudum yok
ne kalitesi renktaş bir tane dikine pas atamadı top ona geldiği an o pas atana kadar rakip yerleşiyor ve hep yanına geriye oynuyor.BEnce geçen maçtaki efe çok daha iyi eyüptenEyüp kalitesini belli ediyor , çok sakin, oyunu yönlendirmede baya tecrübeli oyuncu gibi çok beğendim
Şu kornerden gelen topla süt çekmeye çalıştığı pozisyon mesela. Abi belli ki hoca top ayakta kalsın demiş garanti pasla atak sürekliliği arıyoruz. Önüne adam dikilmesine rağmen yana pas çıkarıp rahatlatmiyor.Zaniolo hiç kötü degil ama Osimhen'le oynatmayi düsünenler yanlis yapiyor bence. Osimhen'i delirtir, Yunus'un oyun görüsünün 1/3i yok.
Berkan hareketli enerjik en azındanbence eyüp ve yusuftan bize hayır gelmez .Eyüp mıy mıy oynuyor hep yana yada geriye oynuyor.Bir tane dikine pas atmadı.Yusuf desen topsuz oyunda 0 ayağına gelen hiçbir topu olumlu kullanamadı.
abilerine laf mı atıyorsun seni keramettin admın döverken elınden aldımKaybol recep
Ben geçen maçtaki Efe’yi de beğendimne kalitesi renktaş bir tane dikine pas atamadı top ona geldiği an o pas atana kadar rakip yerleşiyor ve hep yanına geriye oynuyor.BEnce geçen maçtaki efe çok daha iyi eyüpten
Denk geliş gollerdir hocam iyi bir şut tekniği yok zaten adamın, yumuşak topçu sara vurduğunda o topun tehlike yaratmayacağı 1000 km öteden belli oluyor, ama Allah var zeki oyuncu arkaya attığı uzun toplar ve çaprazdan kestiği yumuşak toplar enfes. Böyle kabul edeceğiz onuda.Bu adam norwich'de atıyormuş ama
Sagol canımabilerine laf mı atıyorsun seni keramettin admın döverken elınden aldım
Yok ya 2 li pasta gene rahat gectiler cok.Cuesta iyi oynuyor ama bu adama güvenebilirmiyiz bilmiyorum tek hatayla msçı verebilir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla renktaş ben geriye yana pas atan orta saha oyuncularını pek sevmiyorum bu yüzden belkide beğenemedim eyüpüBen geçen maçtaki Efe’yi de beğendim
Bu maçtaki Eyüp’ü de beğendim
Evet bencede kötü ama sarada kötüevet kötü zaniolo
Bayağı gömüyor ya Norwich döneminde. Bizdeki hali skandal, çalışmıyor imajı veriyor.Denk geliş gollerdir hocam iyi bir şut tekniği yok zaten adamın, yumuşak topçu sara vurduğunda o topun tehlike yaratmayacağı 1000 km öteden belli oluyor, ama Allah var zeki oyuncu arkaya attığı uzun toplar ve çaprazdan kestiği yumuşak toplar enfes. Böyle kabul edeceğiz onuda.
keske mertens yerine oynatsak merkezdeYunus galiba 10 na evrilcek
satip yerine yunusu monte edelimBayağı gömüyor ya Norwich döneminde. Bizdeki hali skandal, çalışmıyor imajı veriyor.
Geldiğinde ihtiyacımız olan adam Lemina gibi birisi, bu ikinci devre 10 no falan oynar, o zaman direkt Mertens yerine adam bakalım demiştim, dediğim senaryo gerçekleşti.
Bu haliyle hiçbir yere oturmuyor.