Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

p2019t7.png

geri sardim baktim bir de 5 sn erken bitirmis
Kasimpasa her atagi faul ile kesiyor hatta sari kartlikta var umrunda bile degil.

Emre Akbaba ve Yunus göz dolduruyor. Gomis takımı hem hücumda hem savunmada frenliyor. İkinci yarı Gomis->Seferovic ve Omar->Dubois değişikliği olursa takım hücumda çok etkili olur.
Berkan yerine Melo'msu bir 6no olursa tadından yenmez.

Adam gibi bir santrafor bile şu takıma çok şey katar. Sefer ikinci yarı girerse farkı çok net görürüz. 6 numara en büyük ihtiyaç, Akbaba ve Yunus'u çok beğendim, kiralık gitmek ikisine de çok yaramış.

seferovic oyuna hocaa, gomis'i hüpletecek yoksa adam

sağ bek yok, ceza yayının önündeki alan bomboş, sol bekin defansı zayıf. karşılamayı bilen 6 numaran yok.

bu durumda stoperleri eleştirmenin anlamı yok. dubois ve 6 numarayla nelsson - abdulkerim lig için iyi.

Yediğimiz gol ilk olarak sağ beke sonra 6 numaraya yazar Omar yerine Leo orayı kotarır ama 6 numarada Berkan'ın yerine iyi bir 6 numara şart adam sağ kanattan topu yerden yayın üzerine çeviriyor rakip oyuncuyu tutan 1 oyuncumuz yok olacak iş değil

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Omar ve Gomisin son maci olsun bu mac. Bunun kadar Ali Turap'da oynar. Seferovic full sezon kaldirabilirmi belli degilken, Gomisle yedek olarak sezona girilmez. Oraya biri sart.

Bardağın dolu tarafından bakalım.
Kerem, Yunus, Abdülkerim ve Emre Akbaba iyiler maşallah

Çok ciddi söylüyorum emre ve Hamza 10 u götürür. 6 numaranı al bir de forvet al sefer i yedeği olarak.

Gomis ve Emre Akbaba takımı bozuyor bence, ne savunma da varlar ne hücumda, (hareketlilik,agresiflik anlamında, Emre top ayağına gelince bazen iyi iş yapıyor ama overall’da yeterli ağırlığı koyduğunu düşünmüyorum, fena olmayan bir yedek.) pres yok, atletizm yok. Gomis’in beli dönmediği için ataklar olgunlaşamıyor.
Omar’ın kontratı feshedilmeli.
Nelsson maça içip çıkmış gibi. 2 ortasaha transferinin kalitesi durumu belirler. İkisi de dinamik olmalı, Grillitsch‘in kamp yapmaması sebebiyle ondan da soğudum, hazır bir 6 ve dinamik 8 ve 10. En iyi olan üçlü oynar Sergio dahil. W.Carvalho-Amiri-Harit/Evander.

Geri
Üst Alt