- 25 Ocak 2010
- 53.177
- 38.661
- 3.763
1m euro kar etmek icin Diagne’yi gonderip Gomis’i tutmak akil isi degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bos yapmaKurduğunuz kadroya sizin
Bu ne olom
Son sanlari veriyor. Bak sizi oynattim olmuyo sizden diyeKeşke taraftarların direkt hocaya soru sorma şansı olsa, Okan hocama sorardım Gomis ve Omar kadar oynayacak oyuncu altyapıda yok mu, ya da Omar ve Gomis'den ne bekliyorsunuz da oynatıyorsunuz diye, bizim göremediğimiz ne görüyor acaba hoca
Vitrin olsun diye koyuyorsa hazırlık maçında sahaya ona birşey diyemem.
abdülü begendımyedimiz gol fena yaw. abdül uyanıyor ama yetişemiyor. orta saha tamamen jogink halinde. omar desen alakası yok mevzuynan.
Yanlış bir tespit ahbert.Sana kalsa kerem ve ftnin elestirilecek tek 1 yani yok ztn reis.
tam bir 6 numara yokluğunun eseri bir gol. bomboş o bölgeyedimiz gol fena yaw. abdül uyanıyor ama yetişemiyor. orta saha tamamen jogink halinde. omar desen alakası yok mevzuynan.
gecen sezon böyle benzer bi gol yedik diye hatirliyorum ic sahada. degisen bir sey yok. yarim kadro oynuyor suanyedimiz gol fena yaw. abdül uyanıyor ama yetişemiyor. orta saha tamamen jogink halinde. omar desen alakası yok mevzuynan.
Berkan'ın izlemesi lazımdı adamı başkan, taylan'ın bir çok kez yaptığı gibi bakmadığı anda adam haeketlendi yakalayamadı. Çok gol yedik geçen sene aynı şekilde.yedimiz gol fena yaw. abdül uyanıyor ama yetişemiyor. orta saha tamamen jogink halinde. omar desen alakası yok mevzuynan.