Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Okan Hocanın taktığınde defansta Sanchez beklerde de Boey gibi adamlar şart. Aksi taktirde kolay gol yeme olayını asla çözemeyiz.
İşte sıkıntı da orada. Okan hocanın az biraz top oynatabilmesi için çok kaliteli ve pahalı adamlar almalısın. Ve bunu sadece Türkiye ligi için söylüyorum. Avrupa’da her türlü tokatlanıyoruz zaten.

GSjGPyHXcAE9gOl

Okan Hoca aynı riskli oyunu oynatmaya ısrar edecem diyorsa bu takima 1 değil 2 tane ortasaha sart

İşte sıkıntı da orada. Okan hocanın az biraz top oynatabilmesi için çok kaliteli ve pahalı adamlar almalısın. Ve bunu sadece Türkiye ligi için söylüyorum. Avrupa’da her türlü tokatlanıyoruz zaten.
Lig için sorun yok ama Okan hocanın taktik top class defans sıfır hata istiyor.

Ya koy şu berat luşu
Koy kadir subaşını
Süre ver bi berk kızıldemire
Efeyi oynat
Eyübe şans ver
Hamza gitmeden bi gör
Baran demiroğlu vardı,emirhan vardı,caner vardı,vincent bayındır vardı bunları oynat,yusuf bi parıltı gösterdi oynat bi çocuğu

İlk birkaç maç şunları sür sahaya bari bunlardan bir şey olacak mı kanaat oluşturalım

Denenmiş ,olmamış ,olmayacak adamları oynatıyo hala

@Emre Bari son iki yıldan farklı ne gördün oyun olarak izliyorsan bir aydınlatır mısın lütfen. Önde baskimsi, bekler açılacak, kanatlar boşluk bulursa bir şeyler yapacağız gerisi bireysel beceri görüyorum ben sadece.

Torreira kadar defans yapacak adam lazım takıma. Bu herife birşey olsa b.ku yedik. Ceza sahasına girecek adam arıyorum diye 2 pasta pozisyon verecek takım yapmayın bize. Oyun tarzı değişmesi lazim

@Emre Bari son iki yıldan farklı ne gördün oyun olarak izliyorsan bir aydınlatır mısın lütfen. Önde baskimsi, bekler açılacak, kanatlar boşluk bulursa bir şeyler yapacağız gerisi bireysel beceri görüyorum ben sadece.
Usta ben 3 tane kupa görüyorum son iki yılda. Allah'ın izniyle de bu sene 2-3 kupa daha kazanacağız.

Geri
Üst Alt