Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.684
- 990
- 1.523
teteye kimse 5para vermez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan mümkünse defanstta oynamasinhız eşit savunma eşit teknikte berkan önde
En azından ikinci kampa kalacağı kesinleşir. Orada da as kadro ile ne yapabileceği daha net görülür diye düşünüyorum.Yusuf Demir az sonra girip yine iyi oynarsa muhtemelen %51 kalır derim.
İşte sıkıntı da orada. Okan hocanın az biraz top oynatabilmesi için çok kaliteli ve pahalı adamlar almalısın. Ve bunu sadece Türkiye ligi için söylüyorum. Avrupa’da her türlü tokatlanıyoruz zaten.Okan Hocanın taktığınde defansta Sanchez beklerde de Boey gibi adamlar şart. Aksi taktirde kolay gol yeme olayını asla çözemeyiz.
Lig için sorun yok ama Okan hocanın taktik top class defans sıfır hata istiyor.İşte sıkıntı da orada. Okan hocanın az biraz top oynatabilmesi için çok kaliteli ve pahalı adamlar almalısın. Ve bunu sadece Türkiye ligi için söylüyorum. Avrupa’da her türlü tokatlanıyoruz zaten.
Şey olsa çekilmez dedikleriEvlat olsa tuvalet fırçasıyla uzaktan severim
Bana kalırsa sezon ortasını bile beklemeyeceğizSezon ortası sol bek arıcaz gibime geliyor. Köhn hücumda iyi ama defans olarak şampiyonlar liginde düşmana güven veriyor.
Usta ben 3 tane kupa görüyorum son iki yılda. Allah'ın izniyle de bu sene 2-3 kupa daha kazanacağız.@Emre Bari son iki yıldan farklı ne gördün oyun olarak izliyorsan bir aydınlatır mısın lütfen. Önde baskimsi, bekler açılacak, kanatlar boşluk bulursa bir şeyler yapacağız gerisi bireysel beceri görüyorum ben sadece.
Bizde 1 tane falan idare maçı var, bu tamamen yanılsama hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde bir adam değildi.Dubois böyle bir oyuncu değildi. Gayet dengeli teknik bir herifti yükleme fazla gelmiş herhalde.
nuri sahini fena kaptırdıkTorreira kadar defans yapacak adam lazım takıma. Bu herife birşey olsa b.ku yedik. Ceza sahasına girecek adam arıyorum diye 2 pasta pozisyon verecek takım yapmayın bize. Oyun tarzı değişmesi lazim