- 20 Ağustos 2009
- 18.401
- 24.269
- 2.973
Hocanın oyununa önde iki Barış Alper iki Torreira bir adette Boey lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aliyi hazırlık maçında denesen ne kaybedersin AzizDubois kafada bizi çoktan bitirmiş. Bizim de ondan faydalanmayacağımızı biliyor. Peki neden oynuyor, oynatacak adam yok yerine Ali Turap Bülbül mü olacak ?
Bu inat nedir önde basiyonda noluyor topu kapamiyonHocanın oyununa önde iki Barış Alper iki Torreira bir adette Boey lazım.
Karşımıza çıkan küçük veya büyük takımların topçularının tamamının şut orta pas yeteneği bir anda 99 seviyesine yükseliyor, kalecilerin de tüm özellikleri ultra seviyede seyrediyor ilginç şekilde. Yani orta sahayı geçemeyen rakip takım 850 metreden spektaküler şekilde gol bulabiliyor rahat şekilde. Bu olayın enerjisel bir açıklaması olmalı.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de başarısız bir Avrupa macerası ve dengesiz bir oyun görüyorum. 2 yıl şampiyon olmuş takım bir güven ve oyun vermeli değil mi var mı bu? Bu yılda birileri şapkadan tavşan çıkartsın diye bekleyeceğiz olacak olan bu.Usta ben 3 tane kupa görüyorum son iki yılda. Allah'ın izniyle de bu sene 2-3 kupa daha kazanacağız.
Muhabir, gazeteciBu kim
Eyvah Sergen hesabi hacklemis yönetim müdahaleYa koy şu berat luşu
Koy kadir subaşını
Süre ver bi berk kızıldemire
Efeyi oynat
Eyübe şans ver
Hamza gitmeden bi gör
Baran demiroğlu vardı,emirhan vardı,caner vardı,vincent bayındır vardı bunları oynat,yusuf bi parıltı gösterdi oynat bi çocuğu
İlk birkaç maç şunları sür sahaya bari bunlardan bir şey olacak mı kanaat oluşturalım
Denenmiş ,olmamış ,olmayacak adamları oynatıyo hala
Kesinlikle gelisecegi bir klube kiralik gonderip 1 sene daha takip edilmeli yoksa her turlu parasini cikarir ama buyuk takim oyuncusu asla degilKöhn iyi teklif varsa satılabilir. Çok ekstra katkısı yok.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi