Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Metahan haric tum defans hatti degismeli ayrica okan hoca su kohn denen arkadasi boey gibi kullanmayi birakmali adam bir depar koyup zahanin yerine kadar gidip orda kaliyor

Sonra topu kaptirdinmi kohnun arkasi otoban oraya bek yolluyorsan efektif olacak
Gidip bir halta yaradigida yok bizim verdigimiz pozisyonlarin cogu orta sahada kaybedilen toplar sonrasi kohnun tarafindan savunma arkasi toplar

Boey varsa elinde 2 6 2 oynayabilirsin ama acaip riskli bir oyun tarzi stoperler orta cizgide bekler acik bolgesinde arkada nasilsa muslera var futbolu olmaz bu sistemle degistir artik iki tane boey varsa oynarsin buny

Ağlamaya gerek yok. Takımda bileti kesilecekler çok güzel ayyuka çıkıyor işte. Örneğim dübua kalsaydı keşke diyecek adam yok şu anda ortalıkta... Tete nın sonunun ne olacağı aşikar.

Karşımıza çıkan küçük veya büyük takımların topçularının tamamının şut orta pas yeteneği bir anda 99 seviyesine yükseliyor, kalecilerin de tüm özellikleri ultra seviyede seyrediyor ilginç şekilde. Yani orta sahayı geçemeyen rakip takım 850 metreden spektaküler şekilde gol bulabiliyor rahat şekilde. Bu olayın enerjisel bir açıklaması olmalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiki bireysel oyuncu kaliteside önemli ama takım savunması önde pres yaparken herkesin ayrı telden çalması sıkıntı.Bu geçen sene as kadro oynarkende böyleydi.
Sürekli önde basma işinden vazgeçmek gerekir.
Geniş Kadromuzun öyle abartıldığı kadar iyi olmadığını ne zaman göreceğiz bilmiyorum.
Bu maçı farklı alsakda bu gerçekler değişmeyecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca hem riskli oynatıyor hem de berkan ve duboisle kohnu ve metehani zayıflatıyor,yazık ediyo

Usta ben 3 tane kupa görüyorum son iki yılda. Allah'ın izniyle de bu sene 2-3 kupa daha kazanacağız.
Ben de başarısız bir Avrupa macerası ve dengesiz bir oyun görüyorum. 2 yıl şampiyon olmuş takım bir güven ve oyun vermeli değil mi var mı bu? Bu yılda birileri şapkadan tavşan çıkartsın diye bekleyeceğiz olacak olan bu.

Yusuf ortada iyi oynamıştı kanatta yine çuvallayacak bu çocukta kanat olacak hız ve çeviklik yanından bile geçmemiş.

Ya koy şu berat luşu
Koy kadir subaşını
Süre ver bi berk kızıldemire
Efeyi oynat
Eyübe şans ver
Hamza gitmeden bi gör
Baran demiroğlu vardı,emirhan vardı,caner vardı,vincent bayındır vardı bunları oynat,yusuf bi parıltı gösterdi oynat bi çocuğu

İlk birkaç maç şunları sür sahaya bari bunlardan bir şey olacak mı kanaat oluşturalım

Denenmiş ,olmamış ,olmayacak adamları oynatıyo hala
Eyvah Sergen hesabi hacklemis yönetim müdahale

Bu tete ile zaha nedir, hazırlık maçında oynayın bari

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eren aydın da önde iyi basar,al kanada hoca

Geri
Üst Alt