Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Demirbay iyi hos guzel gecen sezon zaman zaman verim alabildik fakat hocanin sisteme ters nasil aldirdi bu adami hayret ediyorum.Hocaya orta alanda cigersiz durmadan kosacak, press yapacak dinamik adam lazim.Oliveiraya hic girmiyorum kanserimiz o bizim.

Valla kaç yıldır söylüyoruz
Lig zayıftı, 3-4 rakip dışında sırıtmadı ama bu sene öyle olmayacak
Biraz aklı başında rakip hiç koşmadan 3’ler bu oyunu oynamaya devam edersek
Hocamızda da bu oyun dışında başka oyun yok maalesef
Aslında hoca ilk geldiği dönem bu konularda daha üretkendi, farklı şeyler deneyebiliyordu, özellikle kötü geçen maçlardan sonra daha farklı bir dönüş izleyebiliyorduk ama geçen sezondan beridir bu konuda tembel görüyorum kendisini. Taş yerinde ağırdır misali hiçbir şeyi değiştirmeye çalışmıyor. Hazırlık maçları birçok şeyi denemek için fırsattır esasen ama şu maçta bile aynı oyunu oynamaya ısrar ederek fark yedik mesela. Hani 3'lü orta saha seçeneği asla denenmiyor bile. Oyuncular farklı mevkilerde görülmeye çalışılmıyor. Sergio, Halil, Kazım gibiler oyuna giriyor, 3-4 tane genç ismi son 5 dakikada sahaya sürüyor, yıllardır aynı şeyleri izleyip duruyoruz. Bir motivasyon eksikliği olduğu bariz, inşallah durum değişir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

....................Muslera ..............
...........Sanchez... Nelsson........
...........Hojbjerg... Torreira .........
................... Mertens..............
......................İcardi...............

İskelet bu olmalı
Mertens bile yedek olmalı öyle bir takım olmalı. 38 Luk adam bir sakatlansa 1 ay geri dönemez. Bu oyun sisteminde sakatlanır zaten yakın zamanda

Bu oyunda gerideki oyuncuların ne kadar önemli olduğu ortada. Adamlar 7 şutta 5 gol attı. Nelson, Abdülkerim, Muslera bu takımın bel kemikleri. Onlar olmayınca tüm defolar ortaya çıkıyor. Dubois de bu skorun sebeplerinden biri, geçen yılda aynısını yaptı. Gitmek istiyor sahada hiç birşey yapmayıp defansıda bozan kendisi. Skora çok takılmıyorum ama mesela Tete hiç uğraşmaya gerek yok, 5-6 ne verirlerse sat kurtul olmaz bundan boşuna zaman kaybı. Batshuayi ve Zaha kötü değildi. Acilen kaliteli Sağ bek alınmalı, bu en önemli konu şu anda.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demirbay iyi hos guzel gecen sezon zaman zaman verim alabildik fakat hocanin sisteme ters nasil aldirdi bu adami hayret ediyorum.Hocaya orta alanda cigersiz durmadan kosacak, press yapacak dinamik adam lazim.Oliveiraya hic girmiyorum kanserimiz o bizim.
Ne istediğini bilmiyo daha ağır konuşurumda gerek yok

Daha yeni almak istediği os ile ilgili bile 80 tane farklı açıklama yaptı

Son 2 senedeki oyun plan ve taktiğimizi özetliyorum:
Top bizdeyken ilerideki kaliteli ayaklar ekstra bir şey yapsın gol atsın
Top rakipteyken önde deli gibi basın ve rakibi geçirmeyin, geçince ise atamasınlar diye dua edin
Aynen bu durumdayız. Ben hoca dokunusu görmedim hicbirzaman

Al abi Kolombiyalıları. John arias Ricardo rios. Wendelide al 3 lu orta saha oyna.2 li olmuyor anla artik

Aslında hoca ilk geldiği dönem bu konularda daha üretkendi, farklı şeyler deneyebiliyordu, özellikle kötü geçen maçlardan sonra daha farklı bir dönüş izleyebiliyorduk ama geçen sezondan beridir bu konuda tembel görüyorum kendisini. Taş yerinde ağırdır misali hiçbir şeyi değiştirmeye çalışmıyor. Hazırlık maçları birçok şeyi denemek için fırsattır esasen ama şu maçta bile aynı oyunu oynamaya ısrar ederek fark yedik mesela. Hani 3'lü orta saha seçeneği asla denenmiyor bile. Oyuncular farklı mevkilerde görülmeye çalışılmıyor. Sergio, Halil, Kazım gibiler oyuna giriyor, 3-4 tane genç ismi son 5 dakikada sahaya sürüyor, yıllardır aynı şeyleri izleyip duruyoruz. Bir motivasyon eksikliği olduğu bariz, inşallah durum değişir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla tembeldi çalışkandı bilmem de azcık kafası çalışan hoca bizim oyunu rahat çözer
Avrupa maçlarında gördük
Ligde 2-3 takımda gördük
son maçta iso bile çözmüştü, Morinyo uçakta gelirken çözmüştür

Bu sene çok heyecanlı olacak. Morinho lige renk getirdi. Onu alt etmek çok zevkli olacak.

Valla tembeldi çalışkandı bilmem de azcık kafası çalışan hoca bizim oyunu rahat çözer
Avrupa maçlarında gördük
Ligde 2-3 takımda gördük
son maçta iso bile çözmüştü, Morinyo uçakta gelirken çözmüştür
Fener 10 kisiyken bizden 1 kişi fazla gibiydi. Takımda kosmayan bir sürü oyuncu var.bunu görmeyen bir hocaya sahibiz

alman 2. ligden takımın hocası bizim oyun sistemini cözüp bug bulup bizi 5liyorsa

mourinho bizi şimdiden calısmıstır

gecen sene oynadıgımız topu az cok izleyen bizi cok rahat yenebilir

okan hocanın derbi istatistikleride son bulacaktır

Fener 10 kisiyken bizden 1 kişi fazla gibiydi. Takımda kosmayan bir sürü oyuncu var.bunu görmeyen bir hocaya sahibiz

Biraz taktik de onu gerektiriyor
Bek ve stoperlerin hem prtasahayı hem kanatları parsellemesi gerekiyor
Biraz doğru yerleşen veya doğru çıkan rakibe karşı olmuyor tabi

beni müthiş mutlu eden sonuçla bitmiş mücadele. yok öyle kadromuz çok iyi, böyle de çıksak herkesi yeneriz havası falan. kadronun nerede iyi nerede kötü olduğunun farkına varalım. şu halimizle play offta tekmeyi yer döneriz.

15 Temmuz 2024 22:20 · endergelisenatak

Geri
Üst Alt