Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Hazırlık maçı falan anlamam. Yav biz taraftar olarak dışardan bu herifler her konuştuğunda ruhumuz daralıyor. İçerde kim bilir daha neler oluyordur. Bok gibi bi hava var camiada. Erden'in gitmesinden çok, yerine gelenler asıl sıkıntı. İmdat diye bağıracağım artık.
2 yıl boyunca 1 tane adam tüm iletişimi, oyuncular ile olan bağı, transferi, nakit akışını, inşaatları vb. bir sürü şeyi çözüyormuş. O da gidince kulüp dağıldı resmen.

Dursun bir yerlerde kıs kıs gülüyor olabilir. Siz bana floryada istediğim yetkiyi vermediniz. Alın görün diye.

2 yıl boyunca 1 tane adam tüm iletişimi, oyuncular ile olan bağı, transferi, nakit akışını, inşaatları vb. bir sürü şeyi çözüyormuş. O da gidince kulüp dağıldı resmen.

Dursun bir yerlerde kıs kıs gülüyor olabilir. Siz bana floryada istediğim yetkiyi vermediniz. Alın görün diye.

Ben yetkiyi aldı sanıyordum, pek takip edemedim
Alamadı mı yetkiyi?

Ben yetkiyi aldı sanıyordum, pek takip edemedim
Alamadı mı yetkiyi?
Onun istediği tam olmadı. Evet yetki verildi ama bazı şartları oldu. Gelen paralar blokeli hesapta duracak ve harcanması için genel kurul onayı gerekecek. Kat karşılığı verilmesinde de en az %50-50 oranını yazdırdılar.

Halil Dervisoglu'nun nesini deniyoruz arkadas, cildirmamak elde degil. Ya bu adami biri gorup transfer mi edecek, ya da cok iyi oynayip takimda mi kalacak? Cocugun duz kosu yapma kabiliyeti yok.

Abi bir kez de profesyonel degerlendirelim su kahretsin hazirlik donemini, fizik olarak optimum'a gelip dogru oyunculari ve taktikleri test edelim. Sen Halil ile neyin testini yapacaksin? Her sene ayni seyler, gecen sene Icardi olmasaydi SL mucizeydi, bir de Yunus'un sapkadan cikardigi performans..

Alin abi su takima bir sag bek, Toreirra'nin yanina dinamik bir orta saha ve paramiz varsa Mertens'in yerine 10 numara, maclarda olacak takimi hazirlayin, taktik olarak 2-3 varyasyon elimizde olsun yeter..

Hala birilerin kazigi olan ve normalde amator seviyede olan topculari izliyoruz koskoca Galatasaray'da..

Hazırlık maçı skoruna takılmam hiç
Ama hoca yeni taktikler deniyor mu bakarım
Ama malesef önde bas, kaliteli ayak olursa ekstra gol at dışında hoca da taktik de yine aynı
Rakip kontrayı atamasın diye de dua et
Ee eksik yerlere güzel transferler de gelmediğine göre
Bu sezon şampiyonluk umudum pek yok takımdan
ne kadar da guzel analiz yapiyonuz bu futbolu bi siz bikiyonuz zaten yaw .

hocanın sol bekle ilgili soruyu geçiştirmesinden ne anlam cıkarsak bilemedim

zira köhn avrupa maclarında cok küfür yiyebilir o savunmayla

Şimdi gördüm oha bu ne yahu rezillik. Kazanmak bizim kültürümüzdür taktik sistem vs denersin maçta ama 5 tane yemezsin yine kazanmaya oynarsın, ne denediniz 5 kişi ile nasıl oynanıyor falan mı. Hoca yakışmıyor haberin olsun.

Farklı kazanmak bir yana 5 tane yedik bile. Ben bu kadro olayının abartıldığını uzun süredir söylüyordum zaten ama mesele sadece kadro kalitesi değil, ortada bir oyun şablonu yok maalesef, bu kadar sık geçiş hücumu yiyen bir takım ben görmedim hiç. Israrla da aynı planda devam ediliyor. Bu sene papaz pilav yer mi göreceğiz, zira her ne kadar 2 senedir şampiyon olunsa da, kadro iskeleti artık doygunluğa ulaştı. Son 2 sezonki motivasyonu görmeyeceğimize adım gibi eminim. Bu noktada yeni bir plan geliştirilmesi lazım ama alışılageldik sistem sürüyor. Artı bu sezon itibariyle tüm takımlar gerekirse sahaya 11 yabancı sürebilecek, bu da ister istemez rakiplerin geçen sezona göre daha dişli olacağı anlamını taşıyor. Yönetim zaten tel maşa, 30 luk yedek forvet Batshuayi'ye senelik 3 milyonu gözü kapalı gömdüler. İyi sinyaller maalesef yok şimdilik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar doğru bir analizki arkadaş hem teknik olarak hem idari anlamda bizi yönetenler bunu nasıl görmüyor.Çıldırmamak elde değil.
Bu kadar basit hataları neden yapıyoruz.
Evet transfer işi zor yabancı sınırı falan gerçekten eli kolu bağlıyor ama gene yöneticilerin hatalarıyla zora sokuyorus işleri.
Mesela örnek sen kerem gibi adam varken başka yerlere ihtiyaç varken gidip zahayı alırsan gönderemezsin ve yabancı sınırı diye bağırırsın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray ismini bu şekilde rezil edemezsiniz arkadaş.

Başlarım sizin hazırlık maçınıza da sezon öncenize de...

Hazirlik macini önemsemem ama bes yemek nedir? Hala ne oyadimiz belli degil, oyuncular kötü olur ama oynatmak istedigin futbol belli.olur, yine gecen sezonlarin futbolunu izliyecegiz, cekirge ücüncü defa ziplamiyacaktir.

Artik su takima bir yabanci yardimci getirin. Bu sekilde yine bireysel yeteneklerin ayagina bakacagiz

Geçen sene de hazırlık maçlarında kötüydük. Normal bir yenilgi. Eksikleri görmek açısından olumlu.

Bu gösteriyor ki A takim ile yedek takım arasında maalesef ki uçurum sozkonusu.Acikcasi yedek takımdan zorlayabilecek oyuncular bekliyoruz ama .Olmuyor.

Geri
Üst Alt