Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

Yalniz Valencia felalet oyuncu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek'teki cesaret de Kemal Sunal'ın filmindeki küçük eniştede yok. Bir tane mal bir Stoper alarak United ile hazırlık maçı düzenlemek büyük iş. Ya ilk yarı dedim yine diyorum eğer bony ve Leiva gelirse ligde bu takım iyidir yine ama Eren , niasse vb. İle biraz zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gecen sene 5. olmus tarihinin en fazla gol yedigi sezonunu yasamis takimin 30 Temmuz itibariyle transferleri Serdar ile Emrah

Bu hamitle hangi akla sözleşme yenilediler tesislerde yediği yemek zarar kadro dışı kalması lazım diğer kazmalar gibi

Hem paramız yok diyoruz hemde gidip semihten kötü adama 4.5 bayıyoruz hemde defans bölgesi.

Skrtel parasına serdarazizi alana dursunözbek derler. Bakkal kafasıyla kulüp yönetilirse böyle olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alın hala anadoludan milyonlar harcayıp topçu alın sığır oğlu sığırlar

Ilk yapıdaki 4-3-3 olarak devam etmemiz gerekiyor

Dm leiva
ZM selçuk Sneijder

hala selcuk la alakasi yok diyebilen var.
oraya selcuk degil tam bi önlibero monte etmek lazim zaten.
selcuk sneijder ile oyunu kursun.

Mesele selçuk yada dzemaili falan değil ki melo gibi sert oynayıp ileri çıkacak adamımız yok.İki sezondur aynı çileyi çekiyoruz.10 yaşındaki taraftar bile gördü bunu bizim futbol uleması antrenör ve yöneticiler bir türlü göremedi.

en azindan eksikler baya belli oldu, hocamiz da bunun pesini birakmaz zaten

ilk yari cok iyi oynadik, bunu skor degistirmez, ama ikinci yari döküldük resmen

Hoca ne yapsın be Kadir . Belli işte 3 transfer yapacaklar , yıldız hakkımızı Serdar ile doldurduk .

Sent from my iPhone using Tapatalk

macin bitmesini bekliyor bizimkiler

geçen yıl rafael 3.5 milyon€ gitti lyona adamlar menajeri açıkladı uydurmuyorum dediki Galatasaray'a önerildi istemediler.

Allah belanı versin hamza sabriye zam yaptırdın ixtirdin gittin...
Ebou'den sonra sağ bekte yok takımda...

macin kaderini rooney'e bk atan sahis ilen ikinci yari maci izlemeye baslayan emrah yildirim cizdi desek cok da dogru konusmus oluruz.

56256607f018fb45587d0ffc.jpg

ilk yarıdaki oyunu selçuk üzerine kuran kafalar ne güzeler kafalar ya rabbi.

Geri
Üst Alt