Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

İlk yarıdaki oyunun sebebi tabiki selçuk.World class top oynadı.Ön yargılarınızdan bi kurtulun.Hamit büyük ihtimal sezonu tribünde geçirir.Dzemaili gönderilip leivadan sonra 1 os transferi daha yapılmalı.İlk yarıdaki oyun müthişti.Muslera gene sezona kötü giriş yapacak belli.

Serdar Aziz ne ya cidden ne!!! Ya 2 gram futboldan anlamiyormusunuz! Hadi aldiniz o kdar para verilir mi!!!

bitsede kurtulsak senin neyine manchester la hazırlık maçı çapsız dursun anadolunun köylü topçularınıda al git

Linnes büyük hayal kırıklığı oldu. Halbuki Molde'nin Fenerbahçe maçlarında çok beğenmiştim.

ikinci yaridaki düsüsü sadece Selcuk a baglamak sacma

Donk ile serdar arasında ne fark var?
Bilal hamitten çok çok daha iyi oyuncu en azından adamda teknik vardı.
Bu takım 3 tane kaliteli oyuncuyla şampiyonluğa oynar ama dursun musade eder mi? Hiç zannetmiyorum.

cheed denen adamı gönderip liderini almamız gerektiğini demiştim.

Lan biz serdara yıllık 2 milyon euro veriyoruz birde değil mi ay vallahi bana bir şeyler oluyor. +250 bin euroya üst düzey topçu alırsın bu mallığı neden yaptık ki acaba

Serdar Aziz
Hamit Altıntop
Sabri Sarıoğlu
Emrah Başsan

Harcanan bonservis: 4.5 milyon euro + 3 futbolcu. Yıllık maaşları 5-6 milyon euro. Toplam 10-12 milyon euro harcadık ancak takıma zerre katkısı olmayacak inanın. Sezon içerisinde göreceğiz zaten.

Fellaini fark yarattı Manu orta sahasında.

Böyle leş kadroyla ne diye manu ile hazırlık maçı oynanır

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt