Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

şu an camiden Galatasarayımın selasını okuyor hocam..
Sela okunuyor burda şu anda....O yüzden ona yoruyorum.....

427 misafir neyin nesi?bu godoşların yarısı kartal yarısı kanaryadır.şampiyonlar ligine gidin de,ananızı ......

serdar denen kazmanın bariz komisyon hırsızlık transferi olduğu anlaşılmıştır aklı başında deli bile olsa vermez bu kadar para

serdar denen kazmanın bariz komisyon hırsızlık transferi olduğu anlaşılmıştır aklı başında deli bile olsa vermez bu kadar para

Kardes ben biliyordum bu adam bize göre degil diye. Biz zencilere para yatirmamiz lazim, bunlar harbiden fena calisiyorlar. Bizim isyerinde ben uyusuk calisan bir insanim, bir zencide yeni gelmisti, adam at gibi bildigimiz at gibi.

Dursun malına azcık ders olsun bunlar. 2 oyuncu değişince takım bocaladı. acilen 2 ortasaha 2 forvet alınmalı.

fazla eleştirmenin alemi yok

adamların her mevkide 3-4 tane dünya capında oyuncusu var

ya bizim ?

Selçuksuz Galatasaray'ı gördük

Rezil ettiler

Tek sorun Selçukmuş gibi gösterenlere selam olsun

birileri zenginleşirken Galatasaray fakirleşmiş lafının özetidir serdar aziz

Forum tam komedi. İlk yarı brezilya diyen mi ararsın, şampiyonluğun en büyük favorisi gören mi, ikinci yarı yerin dibine sokmakla kalmayıp futbolculuklarını sorgulayan mı..... Heyyy millet ağır olun biraz hazırlık maçı adı üstünde hem de manuyla. Başkaları gibi sittiri arap takımlarıyla değil.... Sabredin lig başlasın içinizdekini kusarsınız. Trollerin gazına gelmeyin...

Riekerink oyuncu değiştirmeyi bilmiyor selçuğu 60 dan sonrada alabilirdi oyundan

Selçuk çıkınca takım çöktü sürekli leş dediğimiz savunma hattını iyi bir orta saha be forvet ile izlemek değerlendirmek isterim

İlk yarıdaki oyunun sebebi tabiki selçuk.World class top oynadı.Ön yargılarınızdan bi kurtulun.Hamit büyük ihtimal sezonu tribünde geçirir.Dzemaili gönderilip leivadan sonra 1 os transferi daha yapılmalı.İlk yarıdaki oyun müthişti.Muslera gene sezona kötü giriş yapacak belli.

2. Yari Sadece Selçuk çikti diye böyle olmadi ama Selçuk iyi oynadi. öne top sürdü hep. Böyle yerinde yan pas geri pas yapmasin topla öne doğru gitsin beğenirim. Ha YİNE tersini yaparsa gömerim burda yine.

İlk yarı umut vericiydi her ne olursa olsun.
İkinci yarıya söyleyecek çok varda roman yazmak istemiyorum.

Önlibero, stoper, santrfor ve aslında da carole ün sağ bek versiyonu almak gerekir. Olmadı Sabriye katlanacak taraftar yine mecburen.

Geri
Üst Alt