Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

bitti

ilk yari cok iyi, ikinci yari rezalet

Fazla takilmayin skor'a. Ayni Manchester BVB'den 4 yedi.

Hazirlik maclarinda olur böyle seyler.

Hatalı transfer her zaman olmuştur bundan sonrada olur ama senin orta sahan forvetin yokken stopere 5 milyon bayarsan millet haklı olarak isyan eder.

Isin aci gercegi Riekering bu Serdari oynatmaz ben size soyleyeyim. Riekering anladigim kadariyla kim hakediyorsa ona veriyor formayi. Yani en sikintili donemimizde yedek klubesine 4.5 m. euroya transfer yaptik.

hamit,dzemaili ve serdar aziz maçı mahvetti.umarım düzelir serdar.

Fellaini fark yarattı Manu orta sahasında.

ki o da manuluların çöp gibi davrandığı adam.Hamitle dzemailiyle olmayacak belli.Birhan girseydi bu kadar yemezdik.

Şu skorda hocanın gram suçu yok oynatmak istediği topu ilk yarıda gördük.Carole kardeşim ne kadar 2 gol onun kanadından gelsede müthişti.En azından yönetim uyanmıştır.Yoksa daha çok söveceğiz

hocamızın maç sonu açıklamalarını merakla bekliyorum bakalım transfer hakkında neler söyliyecek.?

Eren derdiyok filan geleceksede kapatalım dükkanı gitsin...

Kaybetmemiz bir yönden iyi oldu. Kaza bela kazansaydık falan transfere ihtiyacımız olmadığı söylenip sorunların üzeri örtülürdü, yönetimin de işine gelirdi. Gerçi böyle de transfer yapacakları yok beyin özürlülerin. Gidip Serdar Aziz gibi davarları doldururlar takıma bir ton para verip.

serdar öyle böyle kötü ama sakat olmayan chedjouya ne demeli adamın yenilen her golde bir salaklıgı var nerdeyse

Yalnız dzemali'yi gelsin iyi demiştim , kendimden utandım. 2.1 milyonu kesinlikle haketmiyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mesele skor değil mesele linnes Hamit dzemaili ched ve serdarın 3 sınıf topçu olmalarına rağmen bizden 1 . sınıf futbolcu maaşı almaları.

Ulan cok iyi oynuyoruz diye yazip duruyordunuz, maci acayim dedim, bi actim bruma gol atmis. O dakikadan sonra sadece 1 kez atak yaptik, hic rakip ceza alanina girmedik ve hic sut cekmedik.

Geri
Üst Alt