Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Zararin neresinden donsen kardir bu herifle olmayacak belli derbilerde 10 tane falan yedirir bu adam

yav bi salın şu td çöpünü. bu yavşaklat nasıl 6 yiyebiliyor lan nasıl nasıl. aptallığı bırakın da bu karakter yoksunu oyuncu grubunu konuşun biraz, salak salak yorumlar. teknik direktör guardiola olsa nolur lan tuzladan 6 yiyor şunlar. yeter be abi td, td, td. sokayım teknik direktörlere. bu oyuncu grubunu eleştiren yok ama ne hikmetse.

NASIL YIYEBILIYOSUNUZ 6 GOL KAFASINA SOKKKKKKTUKLARIM

Mehmet Özcan: "Tuzlaspor karşısında kalede Berk Balaban başladı, Fatih Öztürk’le değişti. Ancak Fatih sakatlanınca, Tuzlaspor’dan izin alındı ve Berk soyunma odasından geri çağrılıp tekrar kaleye geçti."

vay be

Müthis olay ya. Ancak bizim basimiza gelir böyle birsey.

Sinirden gülüyorum su an.

Bu iş Torrent'le falan açıklanmaz sadece belli ki Torrent ile olmayacak gibi hazırlık maçında olsa bile Aytaç'ı stoper, Bartuğ gibi ağır adamı bek Omar'ı stoper oynatmak nedir? Ama takımda satış yapan oyuncular olduğunu ciddi ciddi düşünüyorum ben. Ceza sahsı içinde çalıma girip kaptırıp gol olsun diye bekleyen oyuncuyu gördüm ya. Kadro dışılar falan kesin gelmeli. Campos görevi kabul etmiş diye haberler var hemen Campos'a görevi ver ve takımın başına hoca getirsin bir tane.

yav bi salın şu td çöpünü. bu yavşaklat nasıl 6 yiyebiliyor lan nasıl nasıl. aptallığı bırakın da bu karakter yoksunu oyuncu grubunu konuşun biraz, salak salak yorumlar. teknik direktör guardiola olsa nolur lan tuzladan 6 yiyor şunlar. yeter be abi td, td, td. sokayım teknik direktörlere. bu oyuncu grubunu eleştiren yok ama ne hikmetse.

NASIL YIYEBILIYOSUNUZ 6 GOL KAFASINA SOKKKKKKTUKLARIM
aynen futbolcular ayrı rezil

başkan olmadığı için topçular istediği gibi at koşturuyor. abi biz nasıl bi belaya çattık, bu kadar kötü yönetildiğimizi hiç mi hiç hatırlamıyorum yav

hep stadda olur diyordu medya başkan için... toplantılar vs hep orada diye...

izlemiş midir?

kim bu hareketleri yapan adam?

maç yayınlanmadı mı?
Kim olduğunu uzaktan anlamadım, maç yayını yoktu.Oraya giden tuzlaspor yetkilisi canlı yayın açtı oradan izledim

Hele bir futbolcumuz vardı o kadar alakasız bir pozisyonda orta denemesi yaptı ki o da açık ara farkla auta gitti

Geri
Üst Alt