Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Utanç verici. Ft istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao değildir inşallah. Feghouli salagiysa normal karşılayacamevet feghouli o herif. karaktersiz herif o hgareketler ne lan
Su gole bak, o hareketi yapan kim acaba orda.Kimseyi "sabote etmekle" itham etmek istemiyorum ama bu nedir normal mi bu hareketler
Torrent iyi kötü bilmiyorum, gerekirse onu da göndeririz ama futbolcularımız şereflerini hatırlamalılar
Mehmet Özcan: "Tuzlaspor karşısında kalede Berk Balaban başladı, Fatih Öztürk’le değişti. Ancak Fatih sakatlanınca, Tuzlaspor’dan izin alındı ve Berk soyunma odasından geri çağrılıp tekrar kaleye geçti."
vay be
Ismail nerde lolMehmet Özcan: "Tuzlaspor karşısında kalede Berk Balaban başladı, Fatih Öztürk’le değişti. Ancak Fatih sakatlanınca, Tuzlaspor’dan izin alındı ve Berk soyunma odasından geri çağrılıp tekrar kaleye geçti."
vay be
aynen futbolcular ayrı rezilyav bi salın şu td çöpünü. bu yavşaklat nasıl 6 yiyebiliyor lan nasıl nasıl. aptallığı bırakın da bu karakter yoksunu oyuncu grubunu konuşun biraz, salak salak yorumlar. teknik direktör guardiola olsa nolur lan tuzladan 6 yiyor şunlar. yeter be abi td, td, td. sokayım teknik direktörlere. bu oyuncu grubunu eleştiren yok ama ne hikmetse.
NASIL YIYEBILIYOSUNUZ 6 GOL KAFASINA SOKKKKKKTUKLARIM
fegO kendi ceza sahamizda calima giren IQsuz mal kim?
Ptt hazirligi yapiyor gibiyiz abi.6 ne aga? Neyin hazırlığı bu?
Kim olduğunu uzaktan anlamadım, maç yayını yoktu.Oraya giden tuzlaspor yetkilisi canlı yayın açtı oradan izledimkim bu hareketleri yapan adam?
maç yayınlanmadı mı?