GSCimbom
Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik
Ahmet Bayram

Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik Sayfa 34

Ahmet Bayram ·

Cevap
943
Okunma
43,8K
Sayfa
34/48
yav bi salın şu td çöpünü. bu yavşaklat nasıl 6 yiyebiliyor lan nasıl nasıl. aptallığı bırakın da bu karakter yoksunu oyuncu grubunu konuşun biraz, salak salak yorumlar. teknik direktör guardiola olsa nolur lan tuzladan 6 yiyor şunlar. yeter be abi td, td, td. sokayım teknik direktörlere. bu oyuncu grubunu eleştiren yok ama ne hikmetse.

NASIL YIYEBILIYOSUNUZ 6 GOL KAFASINA SOKKKKKKTUKLARIM

Bu iş Torrent'le falan açıklanmaz sadece belli ki Torrent ile olmayacak gibi hazırlık maçında olsa bile Aytaç'ı stoper, Bartuğ gibi ağır adamı bek Omar'ı stoper oynatmak nedir? Ama takımda satış yapan oyuncular olduğunu ciddi ciddi düşünüyorum ben. Ceza sahsı içinde çalıma girip kaptırıp gol olsun diye bekleyen oyuncuyu gördüm ya. Kadro dışılar falan kesin gelmeli. Campos görevi kabul etmiş diye haberler var hemen Campos'a görevi ver ve takımın başına hoca getirsin bir tane.

yav bi salın şu td çöpünü. bu yavşaklat nasıl 6 yiyebiliyor lan nasıl nasıl. aptallığı bırakın da bu karakter yoksunu oyuncu grubunu konuşun biraz, salak salak yorumlar. teknik direktör guardiola olsa nolur lan tuzladan 6 yiyor şunlar. yeter be abi td, td, td. sokayım teknik direktörlere. bu oyuncu grubunu eleştiren yok ama ne hikmetse.

NASIL YIYEBILIYOSUNUZ 6 GOL KAFASINA SOKKKKKKTUKLARIM
aynen futbolcular ayrı rezil

hep stadda olur diyordu medya başkan için... toplantılar vs hep orada diye...

izlemiş midir?

Geri
Üst Alt