Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Sabote desen nolur ciddiye almadılar desen nolur aynı kapıya çıkar as 11 ile çıkıp tuzladan 6 gol yemenin izahı yoktur.
Halen yok Terim yok Torrent tartışmanın manasıda yok.
Torrent çıkıp sahaya kendisi oynayacak değil Terim içinde çıkıp kendi oynayacak değil diyorduk
aradaki fark bu takımı 30 milyon euro harcayıp kuran kim ise suçluda odur
Yönetim ve Terim halen yok terimin suçu ne öyle böyle diyenler tamamen biatçı tayfadır eskiden bizim taraftar profilinde biatçılık yoktu
terim saolsun onuda enjekte etti takımı birbirine düşürdü gitti şimdi evinde çayını içip gülüyordur
ben gittim bak ne oldu diye

Normal bir insan olsa ben nasıl böyle kötü bir takım kurmuşum diye üzülürdü Terim kendinden ve paradan başka hiç birşey düşünmez
tekrar ayağına gidelim diye dua ediyordur
Takım amatör kümeye dahi düşse terim denen ego topunun bu klüpten hoca olarak içeri girmesi ihanettir
Başkan olacaksa gitsin girsin seçime zaten seçilemez.

Osmanlısporda feth edip kümeye düştü.
Şu avrupa’nın ikinci ligini bir abartmayın sankı gelen gidene 3-4 attı takım.
Marsilyayi yenen takim Tuzladanda 6 yemesin bi zahmet oyuncular satiyormus bu Torrent kor kadro disi biraksin cogunu atsin Taraftarin onune biz gerekeni yapariz.

Bu takim malatya, altay, antalya hariç hiçbir takimi yenemez ligde. 5 net transfer gelmezse şaka maka yok düşeriz.

Allah'ım sen bize sabır ver. Sabrımızı sınıyorlar resmen. Koskaca kulübü rezil ettiler. Deneme tahtasına döndü takım. Yardımcı teknik direktörü başımıza getirdi. Taylan'ın orta sahada ne hayrını gördük de defansta deniyorsun Torrent denen bunak herif. Burak Elmas denen başkan bozuntusu defol git. Sen gidene kadar maçları izlemeyeceğim.

İyi gün taraftarı değiliz de Tuzla'dan 6 yiyen, TFF 1. Lige düşen takımın taraftarı da değiliz, hiçbir takım tutmam olur biter, Avrupa maçlarını izlerim, sadece, taraftari olmayan takım da hic bir seydir Galatasaray da olsan taraftar desteği olmadan sıradan bir Anadolu takımı olursun, sorun değil duzelene kadar tutmayı bırakırız takımı olur biter, adam gibi bir başkan gelir de takım duzelirse tekrar desteklemeye başlarız. Ara veriyorum Burak elmas gidene kadar maçları izlemiyorum. Galatasaray sahipsiz kalmış maalesef kimse birşey yapmıyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi ne sabotesi yahu. Yav Galatasaray gibi bir takimda oynuyorsam, bilmem kac milyon eurolar kazaniyorsam, degil Terim isterse babamı göndersinler td ise yine bu elimdekileri kaybetmemek icin cikar varimi yogumu veririm yahu.
Bir topcu ya gerizekalidir, ya kotu performans yuzunden takimdan gonderildiginde kaybedecegi parayi Terim'den alacaktir, ya da cok agir fblidir ruh hastasi dereceliginde bu yuzden takimi sabote ediyordur.

Eee, hic biri ise bunlarin, 1 allahin kulu açıklasin yahu neden takimi sabote ettiklerini.

Ha torrenti sevmemislerdir o gitsin baskasi gelsin diyebilirler, bunun orneklerini cokca gördük daha once de, e yeni gelmis adam oyle bir ihtimal de soz konusu degil.

Yeter yahu, terim nefretini birakin bir kenara da yapici, takim lehine su su olursa daha iyi olur diye elestiriler yapin artik. Terimci topcular takimi sabote ediyor demek.. neyse abi tamam susuyorum bir süre..

bence kadro kalitesi gömüldüğü kadar kötü değil..mental olarak çökmüş futbolcular..terim sonrası getirilecek kişi sadece teknik taktik değil futbolcuları mental yönden de toparlayacak biri olmalıydı...çünkü futbol sadece teknik ve taktikten ibaret değil.o teknik taktiği uygulayacak özgüveni de aşılamak gerek oyunculara..futbolda özgüven çok önemli...birde ben şuna inanırım teknik direktörün oyuncular ile kimyası uymalı..uymadı mı istersen en iyi taktisyen hoca ol yine de başarı gelmiyor...torrent şu an o ışığı vermedi..umarım aksini gösterir bize ve bu takımı toparlar...

bence kadro kalitesi gömüldüğü kadar kötü değil..mental olarak çökmüş futbolcular..terim sonrası getirilecek kişi sadece teknik taktik değil futbolcuları mental yönden de toparlayacak biri olmalıydı...çünkü futbol sadece teknik ve taktikten ibaret değil.o teknik taktiği uygulayacak özgüveni de aşılamak gerek oyunculara..futbolda özgüven çok önemli...birde ben şuna inanırım teknik direktörün oyuncular ile kimyası uymalı..uymadı mı istersen en iyi taktisyen hoca ol yine de başarı gelmiyor...torrent şu an o ışığı vermedi..umarım aksini gösterir bize ve bu takımı toparlar...
Kadro çok kötü. Diğer dediklerine katılıyorum.

Marsilyayi yenen takim Tuzladanda 6 yemesin bi zahmet oyuncular satiyormus bu Torrent kor kadro disi biraksin cogunu atsin Taraftarin onune biz gerekeni yapariz.
Elma ile armutu karıştırıyorsun
Avrupada oyuncular lig maçlarına göre ayrı bir motivasyon ile sahaya çıkıyor. Öyle olununca Osmanlıspor gibi el’de lider çıkıp küme düşme potasına girebilirsin, ertesi sezon düştüler zaten.

Geri
Üst Alt