- 5 Eylül 2014
- 84.279
- 70.024
- 4.393
vay halineTerim, avenesi ve yalaka oyumcuları Galatasarayı sabote ediyor resmen, başka izahı olamaz. Büyük Galatasaraylı terim sana hakkımı helal etmiyorum, hain herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay halineTerim, avenesi ve yalaka oyumcuları Galatasarayı sabote ediyor resmen, başka izahı olamaz. Büyük Galatasaraylı terim sana hakkımı helal etmiyorum, hain herif.
yardımcılıktan başka yaptığı şeyler var bakmanı öneririmFt dusmanlarinin yeni kozu oyuncular satiyormus Hadiyin lan ordan 60 yasinda yardimciliktan baska bisey yspmayan adami getirirsen boyle olur.
Yaw yuru gityardımcılıktan başka yaptığı şeyler var bakmanı öneririm
Osmanlısporda feth edip kümeye düştü.Fatih mi Ulan Fatih bu takimla Avrupayi Fetih etti adama delirtirsiniz siz
sana bağlı degil bu, yanlış bilgi veriyorsun sonra ağlıyorsun olmaz böyle burası forumYaw yuru git
Marsilyayi yenen takim Tuzladanda 6 yemesin bi zahmet oyuncular satiyormus bu Torrent kor kadro disi biraksin cogunu atsin Taraftarin onune biz gerekeni yapariz.Osmanlısporda feth edip kümeye düştü.
Şu avrupa’nın ikinci ligini bir abartmayın sankı gelen gidene 3-4 attı takım.
Kadro çok kötü. Diğer dediklerine katılıyorum.bence kadro kalitesi gömüldüğü kadar kötü değil..mental olarak çökmüş futbolcular..terim sonrası getirilecek kişi sadece teknik taktik değil futbolcuları mental yönden de toparlayacak biri olmalıydı...çünkü futbol sadece teknik ve taktikten ibaret değil.o teknik taktiği uygulayacak özgüveni de aşılamak gerek oyunculara..futbolda özgüven çok önemli...birde ben şuna inanırım teknik direktörün oyuncular ile kimyası uymalı..uymadı mı istersen en iyi taktisyen hoca ol yine de başarı gelmiyor...torrent şu an o ışığı vermedi..umarım aksini gösterir bize ve bu takımı toparlar...
Elma ile armutu karıştırıyorsunMarsilyayi yenen takim Tuzladanda 6 yemesin bi zahmet oyuncular satiyormus bu Torrent kor kadro disi biraksin cogunu atsin Taraftarin onune biz gerekeni yapariz.
Guardiolan'ın birinci yardımcısıymış.Torrentin nesine bu kadar guveniyor millet sakamisiniz siz ya