Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

o ilk zamanlardaydı dostum artık gözleri açıldı izin vermiyolar

Ben 4-5 maça geldim.İlk 2 gelişimde falan gezmiştim tüm tribünleri.

Sonra yerime oturdum hep. :) Zaten daha sonra da takımın durumundan ötürü kombineyi enişteme verdim. :)

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Stadın zemini hakkında bilgi sahibi olan yok mu?

Zemin kötüyse maçtan zevk falan almayız :o

Fiyat - Kalite oranlaması yaparsak listenin en altlarında yer alır. Ben verdiğim paraya acıdım ilk gittiğimde.Yemezdim ama kız arkadaşım falan da vardı, yemek zorunda kaldım.Sonra da yemedim zaten.

Çok leş yerler yok aslında ama fiyatlar çok fahiş.

Açılışta fiyatı görüp almadım. Sonra gitmiş kız arkadaşım alıp gelmiş ikimize. Sağlam rezil olmuştum. Sen gene kıymışsın.

Bu maçtan sonra Fatih hoca takıma 1 hafta izin vericekmiş. (CNNTürk - Spor Masası)

Açılışta fiyatı görüp almadım. Sonra gitmiş kız arkadaşım alıp gelmiş ikimize. Sağlam rezil olmuştum. Sen gene kıymışsın.

Bir düşündüm de kötü olmuştur o durum Mert. :)

Aynı ürünleri piyasadan kaç kat pahalıya satıyorlar, ona sinirleniyorum. Yoksa paranın falan önemi yok.

Bu ne hız. Gittik dağ başından bilet aldık. GS Bonus farz oldu artık.

Biletimizi aldık, hazırlık maçı dahi olsa tam destek.

50.000 falan olur mu diye bahsettik 25.000 taraftar olsa ne kapak olurum ha :o

Bu ne hız. Gittik dağ başından bilet aldık. GS Bonus farz oldu artık.

GS Bonus'u kredi kartı olarak kullanmak istemeyenlere Taraftar kart yapmışlar. Paracard şeklinde ve aynı avantajlara sahipsiniz.

Ben kredi kartımı ona çevirttim.Garanti Bankası ile ne kadar az ilişkiye girerseniz o kadar iyi, rezil adamlar. :)

World Card kullanıyorum normal kredi kartı olarak da.

bu maçta bu stad dolmassa ne diyim artık

Biletimi aldım doğu üstten. Ayrıca sarı forma çıktı mı beyler ya? Hazır formayı da alma fırsatım var.

store varsa arenada siyah formadan alırım 1 tane

El sallayın bana TV'den. :o

GS Bonus'u kredi kartı olarak kullanmak istemeyenlere Taraftar kart yapmışlar. Paracard şeklinde ve aynı avantajlara sahipsiniz.

Ben kredi kartımı ona çevirttim.Garanti Bankası ile ne kadar az ilişkiye girerseniz o kadar iyi, rezil adamlar. :)

World Card kullanıyorum normal kredi kartı olarak da.

Normal Chip'siz hesap kartı, buna bağlı bir hesabın var ve GS Bonus Taraftar Kartı işini görüyor. Kredi kartını iade edip bunu aldın ?

El sallayın bana TV'den. :o

kale arkasını gösterirse tamam olum sen niye gelmiyon ben ta antalyadan geliyorum maça bir organizasyon düzenle uçakla 2 saatte istanbula inersiniz maçı izleyip dönersiniz bulgaristana

kale arkasını gösterirse tamam olum sen niye gelmiyon ben ta antalyadan geliyorum maça bir organizasyon düzenle uçakla 2 saatte istanbula inersiniz maçı izleyip dönersiniz bulgaristana

Oğlum benim uçakla gitmem için 4 saat yolculuk yapmam lazım. Bide yaşım 18 değil. Bizim burada futbolan ilgilenen pek yok yalnız mı geleyim. :(

Oğlum benim uçakla gitmem için 4 saat yolculuk yapmam lazım. Bide yaşım 18 değil. Bizim burada futbolan ilgilenen pek yok yalnız mı geleyim. :(

neden olmasın merak etme tribünde insan yalnız olmaz çok iyi arkadaşlıklar çıkar denemye değer

18 i bekle o zaman yapacak birşey yok :/ hem 4 saat yolculuk diyon ben otobüsle geliyorum 12 saat yolculuk çekecem arma için ;)

12 saatte dönüş var etti 1 gün :S

Geri
Üst Alt