Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

umarım bir kaç dakikadan sonra şifre koymazlar.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Dünya tarihinde 1000 euroluk maç bileti yoktur.. Dünya kupasi finalini bile benim arkadasim 150 euroya bilet alarak izledi.. Hazirlik maçi için 1000 euro nedir yav ? Hiç kimse de aga bu nedir demiyor :)

Liverpool TV Digiturkte var mı ki?

internetten izleme imkanı bulunursa linki yazarım buraya.

Yazamazsın. Daha doğrusu yazarsan ceza vermek durumunda kalırız.

Çünkü forumumuzda link paylaşımı yasak.

Alkıslamak falan gecin bunları. Biz ne yaparsak yapalım onlar icin barbar Türkler olarak kalacagız.

Onlara en kibar karsılamamız; "Ali Sami Yen cehennemine hos geldiniz".

galagr3.jpg

Bu ön yargıdan oluşuyor, tüm ingiltere takımları bu şekilde düşünmüyor. Liverpool taraftarlarının bizlere karşı sempatikliği her daim olmuştur, bu taa şampiyonlar liginde oynarken de, öncesinde de. Hatta Olimpiyat stadında oynadığımız ve 3-2 yendiğimiz maçta Liverpool'un eski teknik direktörü benitez, gruptan beraber çıkalım demişti.

bence bu takımı alkışlamak, onlara mükemmel olur. -ve liverpool taraftarları bu jest'i gördükten sonra da bizlere daha çok sempatik olurlar. -Artık avrupa'da dost kazanmalıyız, bu şekilde iyimser olarak gözükmeliyiz.

Tamamen mantıksız bir kıyaslama, o insanların maça gelip bilet alacağını sanıyorsan bir kere zaten sana bilmediğin bazı şeyleri şu anda öğretmiş oluyorum emin olabilirsin. Ayrıca o 400 liralık biletlerin tribünün 1000 euroluk yapılması ve o tribünün hepsinin satılacağını düşünmen de daha içler acısı bir durum bana göre. Hazırlık maçına 1000 euro verecek İngiliz de Prens Harry'nin askerlik arkadaşıdır büyük ihtimalle.

Hala bilmeden yazılar yazıyosun. Ingilizlerle top oynuyorum, Ingilizlerle is yapıyorum, kısaca onları ve genelinin finansal durumunu senden cok daha iyi biliyorum. Bu adamlar tatile gidiyorum der, bu tatile 3000 euro ayırır. Maca 1000 euro vericem demez. Mac, otel, yemek, alısveris, 3000 euroluk bir butce koyar masaya, hade gidiyoruz der.

Diger yandan ben illada 1000 euro olucak demiyorum. Oradaki maksadım yuksek bir rakam koymak.

Dünya tarihinde 1000 euroluk maç bileti yoktur.. Dünya kupasi finalini bile benim arkadasim 150 euroya bilet alarak izledi.. Hazirlik maçi için 1000 euro nedir yav ? Hiç kimse de aga bu nedir demiyor :)

2 sayfa post öncesi ben söylemiştim .)) hazırlık maçı için bu çok para biletler.

liverpool tv yasak mı ki ?.yasal bi tv sonuçta.justin mustin felan değil.

Hala bilmeden yazılar yazıyosun. Ingilizlerle top oynuyorum, Ingilizlerle is yapıyorum, kısaca onları ve genelinin finansal durumunu senden cok daha iyi biliyorum. Bu adamlar tatile gidiyorum der, bu tatile 3000 euro ayırır. Maca 1000 euro vericem demez. Mac, otel, yemek, alısveris, 3000 euroluk bir butce koyar masaya, hade gidiyoruz der.

Diger yandan ben illada 1000 euro olucak demiyorum. Oradaki maksadım yuksek bir rakam koymak.

Sana cevabını başkaları da vermiş zaten, Şampiyonlar Ligi finalinde bile 150 euroluk biletler varken bir hazırlık maçına 1000 euroluk bilet koymak saçmalığın daniskası. Vip olur şu olur ayrı, bilete bu fiyatı biçmek düpedüz saçmalık.

Liverpool TV sifreli bir kanaldir.

bir çok arkadaş yazmış fakat ben de yazmak istedim, liverpool fc tv yasal bir tv olduğu için problem olmaması gerekir. -internet'de çeşitli sitelerdeki gibi değil.

Anlamıyorsun sanırım, 1000 euro illa ki, başka olmaz demiyor. Senin güzel hatrına 500 euro olsun. Adam maç bahanesiyle buraya gelir, güzel birkaç gün geçirir. Hem tatil yapar, hem ülke görmüş olur, hem de maç izlemiş olur.

Merak etme, dediğin paraları çoğu maça ödüyorlardır zaten. Adamlar bizim gibi 500 lirayla geçinmiyor, bir senelik maaşını biriktirseler Ali Ağaoğlu olurlar burada.

Sana cevabını başkaları da vermiş zaten, Şampiyonlar Ligi finalinde bile 150 euroluk biletler varken bir hazırlık maçına 1000 euroluk bilet koymak saçmalığın daniskası. Vip olur şu olur ayrı, bilete bu fiyatı biçmek düpedüz saçmalık.

bir çok arkadaş yazmış fakat ben de yazmak istedim, liverpool fc tv yasal bir tv olduğu için problem olmaması gerekir. -internet'de çeşitli sitelerdeki gibi değil.

internet üzerinden yasal değil. GSTV gibi aylık 3 paunda izlenebiliyor sadece ;)

Geri
Üst Alt