Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Yahu sabri yine mi ortasaha? Yeter yeter.Arshavin falan gelirse de selçuk oynamaz sabri oynar Allah bilir.

sabri süper oynadi gecen macta. Sabri'ye atip tutmayi biraksaniz diyorum artik. elin topuzu azicik mücadele edince oooooo sabri mücadele ediyor ulan bu oyuncu ne yapiyor ? diyorsunuz..

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Maçı akşam Türksatta rahe ferda da yayınlanacakmış D smarı olmayanlara duyurulur.

hönk 66 kim lan

elemdar bugün gol atar

estafurullah. yasal da olsa link istemek yasak diyorda sayın moderatörlerimiz. bende naçizhane laf dokundurdum kendilerine... sizinle alakası yok kardeşim. :)

Arkadas Galatasaray TV sifresiz degilmi? Önceden online izleyebiliyorduk. Sifreli olduktan sonra kapandi o site. Belki simdi yine izlemek mümkündür. Ondan sordum. Illegal birsey istemedim

buraya yaziyorum:

KAZIM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

:asd::asd::asd::asd:

Yasal olan bir seyin linkini istemek neden yasal degil ? :S

Arkadas Galatasaray TV sifresiz degilmi? Önceden online izleyebiliyorduk. Sifreli olduktan sonra kapandi o site. Belki simdi yine izlemek mümkündür. Ondan sordum. Illegal birsey istemedim

çok sayın moderatörlerimiz linkler yasal da olsa illegal de olsa link istemeyi yasakladılar haberin yok mu? :)

sabri süper oynadi gecen macta. Sabri'ye atip tutmayi biraksaniz diyorum artik. elin topuzu azicik mücadele edince oooooo sabri mücadele ediyor ulan bu oyuncu ne yapiyor ? diyorsunuz..
Rezalet oynadı,pres yapıp top kapmaya iyi diyorsunuz.Top kapınca ne oluyor? Kaptığı bütün topları rakibe verdi.Sabrinin yeri sağ bektir.

inter maci ozetlerini veriyorlar :)

SUPER OYNAMISIK BE......

İlk 11 belli mi aslanlar yiğitler?

Geri
Üst Alt