Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

sdogan.jpg

SEDAT DOĞAN

1971, İstanbul doğumlu olan Sedat Doğan orta öğretimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Lise eğitiminin ardından Lozan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sedat Doğan; avukatlık ve danışmanlık, gayrimenkul geliştirme, enerji ve medya sektörlerinde icra kurulu üyelikleri yapmaktadır. Bir dönem Cem Vakfı Başkanlığı yapmış olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi İzzetin Doğan'ın oğlu olan Sedat Doğan İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Hocanın bu kadar istediği oyuncuyu da başkan almalıdır (Eboue)

Adnan ÖZTÜRK'ün böyle ucuz numaralar yapmayacağına inanıyorum.

Sedat Doğandır o kestettiği. Bu zihniyetteki adamlar yüzünden bu durumlara düştük.

Futboldan anlamayan yönetici bozuntuları defolsun gitsin bu camiadan.

2. golden sonra "Milan Baros bu Galatasaray çok hoş" diyen spikeri tekrar saygı ve sevgiyle anıyorum bu arada. :D

YA bir pozisyon vardi, Selcuk ara pasinda sag taraftan depar atan Ujfalusi'yi oyle bir kacirdi ki, aynen Xavi-Dani Alves kombinasyonu gibiydi. Adamlar sanki 40 yildir yanyana oynuyor gibler. FT'nin bunda cok buyuk payi var yadsinamaz.

Sedat Doğan akıllı olsun

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama; Fatih Terim'in 2. gelişini bahane edip sallayan elemanlara da kapak olsun bu güzel futbol.

sdogan.jpg

SEDAT DOĞAN

1971, İstanbul doğumlu olan Sedat Doğan orta öğretimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Lise eğitiminin ardından Lozan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sedat Doğan; avukatlık ve danışmanlık, gayrimenkul geliştirme, enerji ve medya sektörlerinde icra kurulu üyelikleri yapmaktadır. Bir dönem Cem Vakfı Başkanlığı yapmış olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi İzzetin Doğan'ın oğlu olan Sedat Doğan İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

vay geçen gün 6 m euro transfer bütcemiz var diyen beyfendi haha şimdi aydınlandı tamamen tartışma

Yahu bilmeden Adnan Öztürk'e sallamayın derim. Bu olayı da o kadar abartmayın, içimizde olan bir şey elbet çözülür.

Abartmayın diyorsun ama Hocanın halini görmedinmi, ufak bir sorun değil bence

Term hatta Lass'ıda ben kabul etmedim dedi. Maliyeti yüksekti dedi. Sedat Doğan'a verilen bir mesajtı.

Sedat Doğan mıdır veya her kimse o kişiye gereken ayar verilir.

Ünal Aysal çözer bu işi özellikle Fatih Terim'in basın toplantısından sonra hiç merak etmeyin.

Şu havayı yakalamışken bozmak isteyene yol gözükür bu kulüpte.

yerli oyuncu mu dedi????serdar aziz,özgür çek,alper potuk var aklıma gelen !mervan çelik var !illa istiyosa bursalı emre pehlivan ve bayernli emrecanda var !bunların dışında altyapıda berk,berkin,uğur ayhan var hali hazırda !fizikleri iyi,teknikleri iyi !sırıtırlarsa en adi şerefsizim :oözellikle berkin !dua edicem o çocuk için !oynamalı !atak oyuncusu diyoz !hücumcu diyoz !berkin arslan ne güne duruyo !

Bu Sedat Doğan ın email hesabı filan yok mu bi ayar verelim.

sdogan.jpg

SEDAT DOĞAN

Eleman liseliymiş.Belamısınız lan siz bu camianın başına.? Sen kim İmparator kim? Akıllı ol aklını alır yoksa bu taraftar.

sabri yine şutlarıyla atakları söndürmeye başladı

eyyy sabri sen atağa topla ileri koşarken sağdan ujfalusi bindiriyo soldan arda arkandan selçuk

ilerde baros pozisyon almaya çalışıyo sonra sen pas bırakacağına o mükemmel füzelerinden bi tane çekiyosun

sonra da oyuncuya ay pardon görmedim seni işareti yapıyosun

o adamlar içlerinden sana neler diyodur kim bilir

yapma bunları ey oyun zekası 6 yaşında sabitlenen adam

arkdşlar FT ısrarla yerli diyorda sizce bunlar kim olabilir bizim takımda oynayacak kadar iyi

Geri
Üst Alt