Vedat Görür
Aslan Üye
- 29 Ocak 2010
- 8.832
- 0
- 1.171
Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu
Gstv maçı yeniden veriyor, başladı şimdi.
Gstv maçı yeniden veriyor, başladı şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YA birakalim bu tartismalari.Galatasaray camiasi aile gibidir, tartisir barisirlar kendi aralarinda. Cogu da basinin abartmasi zaten. Yonetim su ana kadar gayet iyi gidiyor. medya bir yerde uyumsuz gibi gosterecek ya.
hem şimdi -hem gelecek .....aysal başkanda bunu vurgulamıştı ,alıcağımız yıldızlar sadece bu sene için değil gelecekte avrupada boy göstercek GS için demişti ....ebuoe gelir ,istiyo çünkü ,diğerleride gelir![]()
Yerli ve yabancı oyuncu almallıyız kesin olarak.öyle bir kez iyi oynadık diye vazgeçmeyecez bundan.
Almanyadayken gece 1.30 da Ali Dürüst aradı istiyorsan Lass Diaara yı bitiriyorum fiyatı da şu şu şu dedi ama ben rakamlar fazla bizim için istemiyorum.
Ben sadece Galatasaray TD si değilim GALATASARAYLIYIM ve bu klübün kongre üyesiyim.Herkes haddini bilecek.
Eboue sadece bek değil,istiyorum Eboue'yi ama olursa olur,olmazsa başka birisine bakarız.
Daha 7 Mio € bonservis ödedik ama benim kaderim böyledir ben gidince 20-30 harcanır ben varken çok gelir bu paralar ama Galatasaray a zarar verecek en son adam benim bunu herkes böyle bilecek.
![]()
SEDAT DOĞAN
1971, İstanbul doğumlu olan Sedat Doğan orta öğretimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Lise eğitiminin ardından Lozan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sedat Doğan; avukatlık ve danışmanlık, gayrimenkul geliştirme, enerji ve medya sektörlerinde icra kurulu üyelikleri yapmaktadır. Bir dönem Cem Vakfı Başkanlığı yapmış olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi İzzetin Doğan'ın oğlu olan Sedat Doğan İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
YA birakalim bu tartismalari.Galatasaray camiasi aile gibidir, tartisir barisirlar kendi aralarinda. Cogu da basinin abartmasi zaten. Yonetim su ana kadar gayet iyi gidiyor. medya bir yerde uyumsuz gibi gosterecek ya.
Nasıl basının abartmasıTerimi dinlemedin herhalde,ateş püskürüyordu
Beyler stadda kaç bin kişiydik bilgisi olan var mı ?
Bunları söyledi..
he ok o zamane toy cocuk daha tabii pisecek. ama yasla alakasi yok mesela Unal baskan'in da bazi acemilkleri var. SOnucta yeniler hepsi. Albayrak iyi koordine ediyor herkesi valla.
izzettin dogan in oglu,hani varya a....i dedesi