Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Gstv maçı yeniden veriyor, başladı şimdi.

YA birakalim bu tartismalari.Galatasaray camiasi aile gibidir, tartisir barisirlar kendi aralarinda. Cogu da basinin abartmasi zaten. Yonetim su ana kadar gayet iyi gidiyor. medya bir yerde uyumsuz gibi gosterecek ya.

Nasıl basının abartması :) Terimi dinlemedin herhalde,ateş püskürüyordu

Süperdi... TT Arena dehşet olmuş... Helal olsun... Melo tam aradığımız adammış... Transferlerim hepsi de yararlı olacak gibi, ilginç ama öyle bu sefer :D

hem şimdi -hem gelecek .....aysal başkanda bunu vurgulamıştı ,alıcağımız yıldızlar sadece bu sene için değil gelecekte avrupada boy göstercek GS için demişti ....ebuoe gelir ,istiyo çünkü ,diğerleride gelir :o

Hedef çempiyıns lig :D

GS TV'de Liverpool maçının tekrarı var.

Yerli ve yabancı oyuncu almallıyız kesin olarak.öyle bir kez iyi oynadık diye vazgeçmeyecez bundan.

Almanyadayken gece 1.30 da Ali Dürüst aradı istiyorsan Lass Diaara yı bitiriyorum fiyatı da şu şu şu dedi ama ben rakamlar fazla bizim için istemiyorum.

Ben sadece Galatasaray TD si değilim GALATASARAYLIYIM ve bu klübün kongre üyesiyim.Herkes haddini bilecek.

Eboue sadece bek değil,istiyorum Eboue'yi ama olursa olur,olmazsa başka birisine bakarız.

Daha 7 Mio € bonservis ödedik ama benim kaderim böyledir ben gidince 20-30 harcanır ben varken çok gelir bu paralar ama Galatasaray a zarar verecek en son adam benim bunu herkes böyle bilecek.

Bunları söyledi..

sdogan.jpg

SEDAT DOĞAN

1971, İstanbul doğumlu olan Sedat Doğan orta öğretimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Lise eğitiminin ardından Lozan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sedat Doğan; avukatlık ve danışmanlık, gayrimenkul geliştirme, enerji ve medya sektörlerinde icra kurulu üyelikleri yapmaktadır. Bir dönem Cem Vakfı Başkanlığı yapmış olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi İzzetin Doğan'ın oğlu olan Sedat Doğan İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

ohh valla harbi nur topu gibi bir helvacımız daha oldu. Ya sen muhasebe mi okudun hacı bak ne yazıyor orda hukuk fakültesi mezunu ne kadar boş adam var şu ülkede, sana ne be adam 10'da harcanır 20'de 50'de şampiyon olan takım 100milyon € kaldırıyor minimum çıkmışlar 3-5 milyonun hesabını yapıyorlar. Ulan stancu denen adama 5 milyon € saydık biz yahu bitaneniz çıkıp kongrede bu ne perhiz demedi.

YA birakalim bu tartismalari.Galatasaray camiasi aile gibidir, tartisir barisirlar kendi aralarinda. Cogu da basinin abartmasi zaten. Yonetim su ana kadar gayet iyi gidiyor. medya bir yerde uyumsuz gibi gosterecek ya.

hocam biz de öyle diyorduk ama fatih hocanın basın toplantısını izlediysen ne kadar rahatsız olduğunu görmüşsündür.. hiç kimsenin takımın,yönetimin ve fatih hocanın moralini bozmaya hakkı yok

"Fatih Hoca kisaca ; Benle derdin olan buyursun gelsin konusalim GS terbiyesi icinde ancak kimse arkamdan konusmicak, sorunlari icimizde halledicez. ben benden 20 yas kucuklere bile bu GS terbiyesi icinde SIZ demesini bilirim ama herkes de haddini bilecek, kol kirilacak yen icinde kalacak dedi. Ayrica Eboue ve bir atak oyuncusu istegdini, ayrica yerli-yabanci transfer yapmalri gerektigini, bununda hem simdi hem gelcek icin oldugunu soyledi..."

Yaman Akinci: "Fatih Hoca kisaca ; Benle …" « Deck.ly

Beyler stadda kaç bin kişiydik bilgisi olan var mı ?

Fatih Terim ; Benle derdin olan buyursun gelsin konusalim GS terbiyesi icinde ancak kimse arkamdan konusmicak, sorunlari icimizde halledicez. ben benden 20 yas kucuklere bile bu GS terbiyesi icinde SIZ demesini bilirim ama herkes de haddini bilecek, kol kirilacak yen icinde kalacak

imparator cok kizmis anlasilan

rahat birakin su adami ünal baskan gerekeni yapar

bence bir sag acik/sag bek = eboue ve forvet yada hucuma dönük orta saha oyuncusuyla kapatiriz transferi :)

Almanyadayken gece 1.30 da Ali Dürüst aradı istiyorsan Lass Diaara yı bitiriyorum fiyatı da şu şu şu dedi ama ben rakamlar fazla bizim için istemiyorum.

vay be terim evet dese lass bizdeydi yani :D

CKR: we beat who is put infront of us I don't think its a reserve carrol joe cole poulson aqulani doni dirk kuyt all worth how much

carrol joe cole poulson aqulani doni dirk kuyt oynadı ,Yedek takım falan değildi , karşımızda kim varsa yendik demiş.

he ok o zaman :) e toy cocuk daha tabii pisecek. ama yasla alakasi yok mesela Unal baskan'in da bazi acemilkleri var. SOnucta yeniler hepsi. Albayrak iyi koordine ediyor herkesi valla.

ama sedat doğan kimki fatih hocaya saygısılık yapıyor fatih hoca kendisi dedi benden 20 yaş küçüğüme bile saygı gösteririm derken bu sedat doğanı kasteddi

Geri
Üst Alt