Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

hocanın keyfini kaçırmışlar . bu güzel ortamı bozmaya çalışanlar kimse biran önce başkan tarafından klüpten uzaklaştırılmalıdır

Eboue ortasaha icin degil, sag bek icin dusunuluyor. Ujfalusi bekte bole oynamaya devam ettigi surece kimse Eboue'nin lafini etmez. ANcak Hakan Balta faktorune hala bir cozum bulunabilmis degil. Benim takim icinde gordugum tek aksayan yer sol bek bu son mnacta.

hocam g.zana mı güveniyorsun yani adam bir hafta sora omzu çıakr pozisyonlarda ağır kalıyor göremediniz herhalde bu takımın stoperi ujfa dır sağ tarafada eboue almak bence farzdır...

Eboue bu saatten sonra bence bizim oyuncumuzdur başkan hiç bir yöneticiyi takmayabilir alır getirir FT istiyorsa.

eboue + lassana diarra.

Seneye şampiyonlar liginde 2.tur olur direk.

f.terim: diarrdan yuksek malıyeti nedenıyle ustelıkte transfer randevusu olmasına rağmen benim isteğimle vazgeçildi dedi..daha acık nasıl izah edilir ....

ujfalusi kesinlikle stoper olmasin harcanir orada... UJFALUSI TAM BIR KANAT ve SAG BEK oyuncusu

hocam g.zana mı güveniyorsun yani adam bir hafta sora omzu çıakr pozisyonlarda ağır kalıyor göremediniz herhalde bu takımın stoperi ujfa dır sağ tarafada eboue almak bence farzdır...

birader onceki mesajlarimi okumadin heralde? Dedim ki Eboue'ye verilecek paraya adam gibi bir stoper ve sol bek alinsin. YErli de olabilir. Serdar Aziz + Hasan gibi. SOnucta 20m euro dan fazlaya mal olcak bu adam. Bu fiyata ikisi rahat alinir bence ve tas gibi olur.

Yalnız saat kaç oldu maça giden herkes hala ulaşımdan şikayetçi, bir şeylerin değişmesi lazım.

İstanbul'a döndüğümde böyle istemiyorum belediye bilesin. :D

Ujfalusiye laf atanlar ....

Hakan balta bile iyi oynuyor lan siz düşünün

hocanın keyfini kaçırmışlar . bu güzel ortamı bozmaya çalışanlar kimse biran önce başkan tarafından klüpten uzaklaştırılmalıdır

Bu çıkan haberleri ciddiye almamıştım bende ama gerçek çıktı. Kim bu havayı yok etmeye çalışıyorsa başkan devreye girmeli. Bozulacak diye korkmuyor değilim. Şu havayı gördükten sonra..

yeni geldim maçtan.müthişti. forumu birazdan detaylı incelemem lazım yorumları merak ediyorum.

Sedat Doğan'a kızıyoruz ama forumda bile muhabesebeciler çıkıyor.

muhasebesini yapsın fatih hocayla konuşsun durumu ama saygısızlık yapıp kimsenin hzurunu kaçıramaz...fatih hocanın dediği gibi kol kırılır yen içinde kalır

bence en mantıklısı eboueyi sağbeke ujfayı stopere koymak

bu tekniğiyle güzel toplar da çıkarır ufja

eboue zaten çok iyi bir sağbek

ama benim tek çekincem eboue gelirse sabri ne olacak

sabri ilerde oynamamalı

eboue sağ önde sabri sağbekte oynasın bence

Ujfalusiye laf atanlar çıksın ortaya tek tek aramayayım şimdi, adam ders verdi ders :D

eboue yi stoper olarak düşünüyor hoca ön libero stoper sag acık sag bek her yerde oynuyor adam alsınlar adamı

yeni geldim maçtan.müthişti. forumu birazdan detaylı incelemem lazım yorumları merak ediyorum.

mactan cok hocanın yorumları geceye damga vurdu hoca çok net yonetimden bir kaç kişiyi basına bilgi sızdırmakla ustelıkde yanlış bilgi vermekle suçladı...hocayı ılk defa yeni sezonda bu kadar sinirli gördüm..

bence en mantıklısı eboueyi sağbeke ujfayı stopere koymak

bu tekniğiyle güzel toplar da çıkarır ufja

eboue zaten çok iyi bir sağbek

ama benim tek çekincem eboue gelirse sabri ne olacak

sabri ilerde oynamamalı

eboue sağ önde sabri sağbekte oynasın bence
atak oyuncusu alıcaz :o

Geri
Üst Alt