Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu
Kalemiz artık emin ellerde..
Sol bek sıkıntımız hala sürüyor.
Defans göbek hattı , hazırlık maçlarında pek de zorlanmadığı için Gökhan-Servet ikilisi şuana kadar sırıtmadı.liverpool'un bazı ataklarında çok ciddi pozisyon hatası yaptılar.
Ujfaluji tek kelimeyle müthiş.
Ortasahada selçuk resmen takımı yönetiyor.Yıllardır aradığımız kan oymuş.Müthiş gerçekten.
Kazım çok kopuk oynuyor.Kazımın özellikleri had safhada.ortaları çalımları gerçekten çok profesyonel.Sıkıntısı,takımla birlikte oynamıyor.Umarım Fatih hoca buna bir çözüm bulacaktır.(Arada keşke pino gitmeseydi de diyorum hani..)
Melo'nun pasları hareketleri çok kaliteli.
Ayhan,iyi bir takımda forma bulduğu zaman neler yapabileceğini gösterdi.Açıkçası hiç sırıtmadı ve bence yeni bir sayfa açtı.İyi bir ayhan 2.yarı oyuna girer ve elinden geleni yapar.Buna eminim..
Arda konusunu açmıyorum bile.Kaptanımız.Tartışılmaz.
Forvet hattındaki oyuncularımız zaten ne kadar formda olduklarını gösterdliler.
Fatih Hoca Hakan Balta'yı kesermi kesmezmi bilinmez.Bu yıl takımın avrupa kupalarında oynamayacak olması,ligi Balta ve Çağların götüreceği anlamına da gelebilir.
Bugün avrupada karşılaşmaları olan Antep'in ve Bursa'nın oyunlarına bakıyorum.Bir de bizim oynadığımız oyuna.Arada 5 gömlek fark var neredeyse.
ve daha da takviye yapacağımız söyleniyor.Şunu kalpten söylüyorum.Kritik bölgelerimizdeki sorunlar çözüldü.Ufak tefek sorunlar kaldı.Şuanki mevcut kadro bile ligi fazlasıyla domine edebilecek kapasitede.
Son olarak dikkatimi çeken Ceyhun'un takıma adapte olamamış havası.Umarım o da takıma uyum sağlar.hayırlısı bakalım