Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

maçın tamamı lazım arkadaşlar.elinde olan varsa paylaşabilir mi

Onun oynadigi pozisyonda hiz cok onemli degil. Geleni gol yapsin yeter :)

Aynen ama eskiden daha hizli hareket edebiliyordu.

Eger sakatlanmazsa ki kolay kolay olmaz cunku basinda Fatih Terim var,yeni bir forvet gelse bile Baros oynar bence.

Alıntı..

Sevgili Başkanım,

Bugüne kadar göstermiş olduğunuz çaba ve gayrete minnettarız. Liverpool gibi herkese mesaj veren, Galatasaray'ın ayak sesleri geliyor dedirten bir maçtan sonra Fatih Terim yüzünün gülmemesi tartışmasız olarak bütün taraftarımızı yıkmıştır.

İki de bir yönetimden çatlak sesler çıkması, birliktliğinizin samimimi görünmesi taraftar olarak canımızı çok sıkmaktadır.

Yıllar sonra hoca, yıllar sonra futbolcu ve yıllar sonra futbol görmeye başladık. Bunu engellemey çalışan içimizdeki düşmanları durdurmak sizin birinci vazifenizdir diye düşünüyorum.

Bu taraftar Sedat Doğan yada Adnan Öztürk bilmez. Galatasaray'ı ve başkanını bilir. Fatih Terim'e omuz verin, istediklerini yapın ki hepimiz arkamıza oturup maç izleyelim zevkle, Avrupa'da ses getirelim. Fatih Hocanın istediği tüm transferleri yapmanız yönetim olarak sizin en birinci görevlerinizdendir. Yıllardır Galatasara'ın kadrosu iyi diyenler geçen sene fes düşer kel görünür misali gerçekleri görmiştür.

Çok mutluyum ki Fatih Terim Galatasaray'ı evde maç izlerken iyi analiz etmiş. Taraftarı futboldan soğutan, Galatasaray'a yakışmayan futbolcuları gönderip yep yeni bir ruh yaratmak istiyor hoca. 2000 ruhu değil bu 2011 ruhu!!

Sedat Doğan ve Adnan Öztürk'e bundan sonra taraftarın sevgisi ve saygısı kalmaığını bilmenizi isteriz. Bu olayları basına yansıtanlar sizin daha önce söylediğiniz içimizdeki düşmanlardır. Bu iki isme benim güvenim yoktur. Fatih Terim'in arkasından konuşan yönetici istemiyoruz.

Sayın başkanım bu taraftarın halen birkaç transfere ihtiyacı vardır. Fatih Terim'e kullak verin lütfen.

Bir forumda bir renktaşımız, resmi siteye bu maili göndermiş.. Bu sıkıntılı günlerde renktaşlarımı göreve davet ediyorum.. herkes bu maili resmi siteye başkanın dikkatine göndersin.. Artık taraftarın kulübü canı gönülden gerçek değerlerini sevdiğini ve sahp çıktığını, kendi egoları için yönetici olan insanlara göstersin..

Şunu herkes resmi site aracılığıyla kulübe yollasın...

bu arada maç başı stad spikeri kadroyu tam olarak şöyle anons etti.

Aykut gökan zan ujfalusi çağlar aydın yılmaz elmander arda turan baros selçuk felipe melo ceyhun

Müthiş bir sıcak vardı değil bağırmak konuşurken bile yorulduğumu hissettim. Maça gelince şükürler olsun pas yapabilen bir takım izledik :)

Bu arada Servet ve Gokhan Zan sicrama ve kafa toplarina cikma ozurlusu zaten cogu Turk futbolcu kafa vurmasini bilmedigi icin hep yan toplardan kolay goller yiyoruz. Alt yapida sicrama ve kafa toplarina nasil cikilir iyi ogretilmesi lazim.

Kalemiz artık emin ellerde..

Sol bek sıkıntımız hala sürüyor.

Defans göbek hattı , hazırlık maçlarında pek de zorlanmadığı için Gökhan-Servet ikilisi şuana kadar sırıtmadı.liverpool'un bazı ataklarında çok ciddi pozisyon hatası yaptılar.

Ujfaluji tek kelimeyle müthiş.

Ortasahada selçuk resmen takımı yönetiyor.Yıllardır aradığımız kan oymuş.Müthiş gerçekten.

Kazım çok kopuk oynuyor.Kazımın özellikleri had safhada.ortaları çalımları gerçekten çok profesyonel.Sıkıntısı,takımla birlikte oynamıyor.Umarım Fatih hoca buna bir çözüm bulacaktır.(Arada keşke pino gitmeseydi de diyorum hani..)

Melo'nun pasları hareketleri çok kaliteli.

Ayhan,iyi bir takımda forma bulduğu zaman neler yapabileceğini gösterdi.Açıkçası hiç sırıtmadı ve bence yeni bir sayfa açtı.İyi bir ayhan 2.yarı oyuna girer ve elinden geleni yapar.Buna eminim..

Arda konusunu açmıyorum bile.Kaptanımız.Tartışılmaz.

Forvet hattındaki oyuncularımız zaten ne kadar formda olduklarını gösterdliler.

Fatih Hoca Hakan Balta'yı kesermi kesmezmi bilinmez.Bu yıl takımın avrupa kupalarında oynamayacak olması,ligi Balta ve Çağların götüreceği anlamına da gelebilir.

Bugün avrupada karşılaşmaları olan Antep'in ve Bursa'nın oyunlarına bakıyorum.Bir de bizim oynadığımız oyuna.Arada 5 gömlek fark var neredeyse.

ve daha da takviye yapacağımız söyleniyor.Şunu kalpten söylüyorum.Kritik bölgelerimizdeki sorunlar çözüldü.Ufak tefek sorunlar kaldı.Şuanki mevcut kadro bile ligi fazlasıyla domine edebilecek kapasitede.

Son olarak dikkatimi çeken Ceyhun'un takıma adapte olamamış havası.Umarım o da takıma uyum sağlar.hayırlısı bakalım :)

Bu arada Servet ve Gokhan Zan sicrama ve kafa toplarina cikma ozurlusu zaten cogu Turk futbolcu kafa vurmasini bilmedigi icin hep yan toplardan kolay goller yiyoruz. Alt yapida sicrama ve kafa toplarina nasil cikilir iyi ogretilmesi lazim.

genel için katılıyorum ama carolla kafa vurdurttulardiyede kızmamak lazım

Sadece onu degil,Türk futbolunda topu kontrol edemeyen futbolcular var.

s.a renkdaşlar

‎@James_Carroll84

Atmosphere is amazing inside the stadium.

Liverpool oyuncusu James Carrolun stadımız hakkında twittera yazdıkları :)

Serdar Aziz veya Aykut Demir'den birini alsak keske. Hatta keske ikisini birden alsak. Serdar Aziz özellikle ceza sahasında tek bir hava topu bırakmaz rakibe. Servet ve Gökhan'ın uzun boylarından utanması lazım.

Serdar Aziz veya Aykut Demir'den birini alsak keske. Hatta keske ikisini birden alsak. Serdar Aziz özellikle ceza sahasında tek bir hava topu bırakmaz rakibe. Servet ve Gökhan'ın uzun boylarından utanması lazım.

Trabzon dan Giray da ayni,havadan top almak imkansiz.

Bende maçtan ancak eve gelebildim.

Güzel bir galibiyet.

Tek sıkıntı, rakip ceza sahasına giren bir futbolcumuz,

neden ceza sahası dışına doğru topla birlikte çıkar ve/veya dışarı pas verir.

Senin yegane amacın, rakip ceza sahasına girdikten sonra, artık işi bitirmek değil midir ?

Topu kaptırmak pahasına da olsa, dönüp en iyi şutunu atmak zorunda değil misin ?

Bende maçtan ancak eve gelebildim.

Güzel bir galibiyet.

Tek sıkıntı, rakip ceza sahasına giren bir futbolcumuz,

neden ceza sahası dışına doğru topla birlikte çıkar ve/veya dışarı pas verir.

Senin yegane amacın, rakip ceza sahasına girdikten sonra, artık işi bitirmek değil midir ?

Topu kaptırmak pahasına da olsa, dönüp en iyi şutunu atmak zorunda değil misin ?

bu lafın sanırım milan baros a.bende dikkat ettim ilk yarı özellikle çok müsait bir pozisyonda kaleye vurmadı dışarı döndü

Maçın fullünü bulursanız pm atın sizden ricam.

Geri
Üst Alt