Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Cagliari | MS | 23 Temmuz | S Sport+

Kaleci top gelmeden nasıl sakatlanıyor ya 3 dk önce oyuna girmiş

Bu yaşta beni bile 100m koşuda geçemeyecek adamın sağ kanatta ne işi var arkadaş, harbi salakça bi hamle.

Okan hocam ligde de yaptı bunu.

Şu keli ya sola koy ya ortaya

Ne top sürer ne dribbling yapar ne orta keser.

Adamın tek özelliği şut başka hiçbişi yok

Birkaç maç oynasa .Oshimen hazır oluncaya kadar bence en mantiklisi.Galiba oshimende hafir sakatlık varmış.
Sakatlık değil yani basit bir zorlanma vsdir ama en az 1-2 hafta falan hazır olmasına uğraşırız, benim tahminim Morata 1-2 maç oynar gibi ya da Zaniolo oynar.

Arda Ünyay son yillarin en potansiyelli genci olabilir. Özellikle stoper oldugu icin altin degerinde gözümde. Ins avrupaya gitmek gibi bir hedefi yoktur

Hayır ovenler ne için ovduler merak ettim.Mevkisi nedir bu arkadaşın o bile belli değil ki?
Bitirciliği iyi ve iyi şutör, zaten bu sayede 10 küsür gol attı.

Topla gidemez, oyun görüşü yok ve çabuk bir adam da değil ama öyle olduğu iddia ediliyordu.

Şu burhanla İtalya ya giden eleman Yener hocayla konuştum icardi nin maçlara başlaması için 2-3 ayı var daha demiş

Hoca da o yüzden içimizden bi forvet çıkartcaz falan demiş, morata kesin gidici demek ki

18'e Arda dışında bir tane genç almamış yine.. Nedir bu adamın gençlerle sıkıntısı..

Kutucu,cuesta,jelert,fran = 32 milyon euro
Bu para ile üst düzey yıldız 1 topçu alırdık
Once yonetime sonra bize ders olsun.

Kutucu - herkes cok istiyordu, ligde de iyi oynuyordu
Frankowski - bayram ediyordu herkes, bence oyuncu kaynakli bir problem bizlik bir olay yok
Jelert - Inanilmaz transfer baskisi ve listedeki ust isimlerin olmayisi yuzunden panikle transfer edildi. Elden cikarilir
Cuesta - 3lu sevdasi yuzunden alindi, tamamen yonetim ve Okan Buruk'a yazar

Totalde verdigimiz paraya 1 adam alsak onun da performans verip vermeyecegi belli degil. Geriye bakip keske demek anlamsiz o yuzden ama ders cikarmamiz lazim bizim kalibremizde olmayan adamlari almaktansa hic almayalim daha iyi

Geri
Üst Alt