Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.009
- 25.350
- 3.033
Frank'ın bileti kesildi
Güle güle
Güle güle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakat adama 75 milyon mu gomduk?Birkaç maç oynasa .Oshimen hazır oluncaya kadar bence en mantiklisi.Galiba oshimende hafir sakatlık varmış.
Al bak Arda girdi mis gibi demiştim sanaTabi oynatir, kadroda bulursan gencleri sampiyon![]()
Sakatlık değil yani basit bir zorlanma vsdir ama en az 1-2 hafta falan hazır olmasına uğraşırız, benim tahminim Morata 1-2 maç oynar gibi ya da Zaniolo oynar.Birkaç maç oynasa .Oshimen hazır oluncaya kadar bence en mantiklisi.Galiba oshimende hafir sakatlık varmış.
Bitirciliği iyi ve iyi şutör, zaten bu sayede 10 küsür gol attı.Hayır ovenler ne için ovduler merak ettim.Mevkisi nedir bu arkadaşın o bile belli değil ki?
Birkaç maç oynasa .Oshimen hazır oluncaya kadar bence en mantiklisi.Galiba oshimende hafir sakatlık varmış.
Ya İskoç ise!..Bu maçı izlemeyecek olan etekle geziyordur.
Once yonetime sonra bize ders olsun.Kutucu,cuesta,jelert,fran = 32 milyon euro
Bu para ile üst düzey yıldız 1 topçu alırdık
Necati bunun yanında Batistuta filan kalır benceOvenler Necati Ates'e benzetiyorlardi.
Hafif sakatlığı varmış biraz süreye ihtiyacı varmış.Hemen geldi oynadı olmayacak.Hazirlikli olalım O nedenle Moratayi biraz tutalım diyorum.eyvah osimen sakat mi
Okan buruk'un ilk tercihleri bence çok kötü değildi genelde, onları alamayıp listenin diplerine veya menajer önerilerine gittikçe hatalı transferler yapıldı.