Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-4 Villarreal | MS | 6 Aralık | Spor Smart

Başlıktaki 2Y-6 aralık yazısını bir an 2-6 diye gördüm 👀

Sanırım şuan bize tecavüz ediliyor :(

P

PVa dayak yemeli defolsun gitsin artik

Berkan geçen sezon en çok süre almış, üstüne 4m Euro yatırım yapılmış bir isim. Seyirci sana katlanmak zorunda değil sen oynamak çabalamak kendini göstermek zorundasın. PvA ben artık yorul dahi yapmıyorum forumda fan boylarına ilk geldiği günden beri (elbette belli bir maç sayısı sonrası) fikir mücadelesi verdim. Dalga geçer gibi savunuyorlardı. İyi bir sporcu o kadar. Futbolculuğu dahi tartışılır garip bir oyuncu.

Şu direk işini hala çözememişiz

Ulan adamlar 30metreden atiyo biz penalti noktasindan atamiyiruz. Puhh

Agla istersen
Ne abarttiniz yedeklerle cikilmis bir hazırlık maci otesi yok.
bu macin psikolojik olarak onemi var ya, diger turlu ztn bir onemi yok
20 gün sonra istanbulla oynuyoruz bu oyuncu grubunun coğu 11de olacak gibi duruyor o yuzden sahadaki topcuların etkilenmemesi lazım bu skordan
4-2, 4-3 fln biterse sorun yok ama 6'ya 7'ye giderse büyük sıkıntı

Okan bir de öyle yedir bir o eksikti

Yusuf'un bu maçtaki isteği olumlu. Mata yerine onu düşünmeliyiz Mertens'in yedeği olarak.

Eminin yaşı genç fakat 10 senede geçse stoper olmaz bu çocuktan ayağı hariç iyi tek bir yanı yok her maç hata üstüne hata yapiyor

bu macin psikolojik olarak onemi var ya, diger turlu ztn bir onemi yok
20 gün sonra istanbulla oynuyoruz bu oyuncu grubunun coğu 11de olacak gibi duruyor o yuzden sahadaki topcuların etkilenmemesi lazım bu skordan
4-2, 4-3 fln biterse sorun yok ama 6'ya 7'ye giderse büyük sıkıntı
boey ve a'kerim oynar bu kadrodan ilk onbir.
bence takımın en önemli eksiği forvet bu arada. icardi'nin yedekleri, kendisinin 100 level falan altı. bu maçta dahi sağlam bir forvetimiz olsaydı ilk 20 dakika bayağı akıyorduk. gayet 2-0 yapıp çekirdek çitliyor olabilirdik.

Geri
Üst Alt