Hazırlık Maçı | Galatasaray 4-1 Trencin | MS | 18 Temmuz | Spor Smart

Bizim defans kadrosu ne zaman oturacak yav valla böyle girersek geçen sezonu defansif açıdan çok ararız gibi gelen geçen gol/goller atıyor yol geçen hanı oldu defansimiz

Takımın işlemeyeni yine Zaha, bunadam topçu talan değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icardi nerelerde peki bilgi var mı
Resim

macta

Takımını bu kadar yerden yere vuran bir atrattar görmedim,

Davinson'u mümkün görmüyorum. 15 gün tatil yapsa direkt 11 'e koymaz tatil sonrası. Maça da 2 hafta kalmış. Abdülkerim ve Kaan ne zaman katılacak kampa belli mi?
istanbula dönülünce haftasonu hepsi toplanır - haftabaşı 2. kampa hepsi gidiyor olacak olması lazım.

Şu anda yüklemeler var takımın çabuk yorulması falan doğal o yüzden. Çok iyi oynarken de yazmıştım ilk kamp maçlarına antrenman gözüyle bakmak lazım.

Yine herkes takımı hazırlık maçıyla asıp kesmiş. Bu taraftar adam olmaz. Bunlara kalsa takım geçen sene de şampiyon olamazdı.

Biz her sene hazırlık döneminde böyle değil miyiz zaten?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Takımda kamp yorgunluğu var geçen senede böyleydi sezon başında ayrıca 2 skor alınca saldılar umursamadılar
Bu oyuncular bu oyunu oynayacak adam değiller bana göre. Yeteneklerinden de faydalanamiyoruz. Orta saha kolay gecilince bu herifler hurra defansa kosuyor. Sonra pilleri bitiyor. Sezon basida olsa irtasida olsa böyle. Torreira gibi pilli herif bile bu oyunda munih maçında 65 te pili bitti

Geri
Üst Alt