- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Bizim defans kadrosu ne zaman oturacak yav valla böyle girersek geçen sezonu defansif açıdan çok ararız gibi gelen geçen gol/goller atıyor yol geçen hanı oldu defansimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
davidson döner heralde
Davinson'u mümkün görmüyorum. 15 gün tatil yapsa direkt 11 'e koymaz tatil sonrası. Maça da 2 hafta kalmış. Abdülkerim ve Kaan ne zaman katılacak kampa belli mi?bence sanchez - turnuva sayesinde formda da kalmıştı - izinden dönmüş olursa ilk tercih o olmalı.
Icardi nerelerde peki bilgi var mı22'sinde. Davinson olmayacak başlarda haricinde milli oyuncular gelecek tam'ız
diger kampa gelecekler15 gün tatil yapsa direkt 11 'e koymaz tatil sonrası. Maça da 2 hafta kalmış. Abdülkerim ve Kaan ne zaman katılacak kampa belli mi?
Kampta ya, ama Nando ile ikisi süre bulmadı henüz. Ayrı program ile çalışıyorlardır belkiIcardi nerelerde peki bilgi var mı
Hadi o öyle de Okan hoca napmaya çalışıyor u-16 filan gerekirse oradaki çocuk oynasa bu Dubua denen heriften iyidir en azından bir umut olurDübua bonservis ücretini indirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.
istanbula dönülünce haftasonu hepsi toplanır - haftabaşı 2. kampa hepsi gidiyor olacak olması lazım.Davinson'u mümkün görmüyorum. 15 gün tatil yapsa direkt 11 'e koymaz tatil sonrası. Maça da 2 hafta kalmış. Abdülkerim ve Kaan ne zaman katılacak kampa belli mi?
Bu taraftar adam olmaz. Bunlara kalsa takım geçen sene de şampiyon olamazdı. Bu oyuncular bu oyunu oynayacak adam değiller bana göre. Yeteneklerinden de faydalanamiyoruz. Orta saha kolay gecilince bu herifler hurra defansa kosuyor. Sonra pilleri bitiyor. Sezon basida olsa irtasida olsa böyle. Torreira gibi pilli herif bile bu oyunda munih maçında 65 te pili bittiTakımda kamp yorgunluğu var geçen senede böyleydi sezon başında ayrıca 2 skor alınca saldılar umursamadılar
Ayağındaki sakatlığın tamamen geçmesi için 2 ay maça çıkmaması lazım demişti Okan Buruk. 2 ayı dolmadı hala.Icardi nerelerde peki bilgi var mı
Maçlarda hiç görmedim
bu maçlarda bats gol atsın diye oynatıyor benceKampta ya, ama Nando ile ikisi süre bulmadı henüz. Ayrı program ile çalışıyorlardır belki