Hazırlık Maçı | Honved 1-2 Galatasaray | M.S | 27 Temmuz

Burak 6.lig takımına gol atsa mastürbasyon yapacak tipler var forumda.

Takımımızın golcüsü gol atınca sövelim mi anlamadım ki ne saçma neye sevinecek millet emenike ile dembaba gollerine mi çoğu taraftarımız maalesef farkında değil ama Burak Galatasaray ımızın golcüsü daha iyisi gelene kadar da öyle olacak ve gol attığında da her gerçek Galatasaray lı gibi sevineceğiz

Telles dışında takım umut veriyor ama Telles ölmüş bitmiş sanki . Eskiden ofansif olarak vardı şimdi o da kalmamış . Prandelli'nin Telles'le özel görüşmesi lazım .

Takımın önceliği sağ bek değil forvet.Umarım prandelli de bu doğrultu da rapor verir.

Telles butun yari bir tek savunma hatasi yapmadi, her topu kesti, 30. dakikada 2 kere arka arkaya hucumda pas hatasi yapti, hemen ayni isimler basladi gene "les" yorumlarina. Zemin kotu, herkes pas hatalari yapti, herkesin ovdugu veysel geride top kaptirdi tehlike yasatti, ama belli isimler var bazi futbolculara takmislar kafayi, resmen hata yapsin diye bekliyorlar ki kotulesinler.

İlk yarı Veysel ve Olcan çok iyiydi. Selçuk kendini toparlamış, seri pas veriyor. Geçen sene tır sürer gibi yavaş hareket ediyordu. Adamlar kaleye sağlam 1-2 şut çekse de Sinan'ı görsek. Emre Çolak kalitesini belli ediyor, kendini geliştirirse hem bizim hem kendi için iyi olacak.

inan şuta gerek yok boşa düşen bi top vardı çıkıp aldı ben şaşırdım eray olsa kalede bekliyordu:) eraydan sonra sinan gözüme neuer gibi göründü

fenerli arkadaşlar konuşmasa iyi olur.dalacam yoksa.

Telles'e çok yükleniyorsunuz, Melo'nun bi dayağına bakar toparlanması.

Tarık alınırsa Veysel sağda Tarık solda denenmeli. Yabancıyı bekte kullanmaktansa forvette kullanmak daha mantıklı. Veysel'in zamana ihtiyacı var. Hem takıma entegre olması hem de gereksiz pas hatalarından arınması gerek. Sabri veya Hamit'ten daha iyi bir seçenek olduğuna ben de katılıyorum ama eksiklerini gidermeli. Üzerinde durulursa kalıcı olabilir.

Rakip zayif, Honvedin yedek takimi. Ama gayet iyi göruntü verdik, en azindan hareketli oyun oynadik. Masallah.

Koray ve Umut G yi gormek istiyorum

Telles'e çok yükleniyorsunuz, Melo'nun bi dayağına bakar toparlanması.

riera-melo-goz-mor.jpg

:d

Çok yavaş oynuyoruz, pres yapmıyoruz hiç. Bloklar arası boşluk çok.

Ömer üründül mode off

Tellesi kiraya verelim bence bizim ligde herkes alir. Tarikla omer bayrami alalim ole bole oynarlar.

telles zaten herzaman savunma yönünden biraz zayıftı. prandelli ona zamanla defans bilgisi de katacak umarım

Takımımızın golcüsü gol atınca sövelim mi anlamadım ki ne saçma neye sevinecek millet emenike ile dembaba gollerine mi çoğu taraftarımız maalesef farkında değil ama Burak Galatasaray ımızın golcüsü daha iyisi gelene kadar da öyle olacak ve gol attığında da her gerçek Galatasaray lı gibi sevineceğiz

Ben Galatasaray gol attı diye sevinirim sözde forvet Burak beleşe gol attı diye ayrıca sevinmem. Ha formasının hakkını veren Sneijder, Melo gibi oyuncular gol atarsa ekstra sevinirim.

Telles butun yari bir tek savunma hatasi yapmadi, her topu kesti, 30. dakikada 2 kere arka arkaya hucumda pas hatasi yapti, hemen ayni isimler basladi gene "les" yorumlarina. Zemin kotu, herkes pas hatalari yapti, herkesin ovdugu veysel geride top kaptirdi tehlike yasatti, ama belli isimler var bazi futbolculara takmislar kafayi, resmen hata yapsin diye bekliyorlar ki kotulesinler.

sen polyanna mısın adamlar zaten soldan kaç kere geldi karşındaki rakip rakipmiki savunma hatası yapsın hücumda her topun içine etti bi kere sıfıra inip orta yapabildi sağdaki Veysel üç dört defa sıfıra indi isabetli işler yaptı telles çok kötü savunmaya gerek yok

hay telles tellesin sizi e mi.bi susun la.

Geri
Üst Alt