Hazırlık Maçı | Kosova 1-6 Türkiye | M.S | 21 Mayıs | Show TV

Olcan muthis topcu, aman kacirmayalim, 10-15 dusunmeden verelim...

öyle artist artist beklersen böyle rezil olursun,her zaman ciddiyet futbolda..

Transfer dönemi içinde değilim ben bu forumda eskiler beni iyi bilir ama sayenizde onlarda benim gibi buaralara gelmez oldular 2006 tayfasındanım ben bilen bilir.

foumda yazmıyorum diye yazdıklarınızı okumuyor değilm özellikle son 4-5 aydır hergün takip ediyor yazılanları okuyorum.

nerde kavga tartışma cıvık muhabbet varsa bu isimleri görüyorum, foruma gerçekten çok güzel katkılar veriyorsunuz.

zorunuza gittiyse söylediklerim benim sizleri raporladığım gibi sizlerde beni raporlarsınız.

Fazla zorlama istersen isine bak. Burda eski üye ayagina girip tanimadigin kisileri yargilayip durma. Fazla yüz verdik heralde simdiye kadar. Ama haddini bil bir yere kadar.

Eger bir hatamiz varsa yöneticiler ceza verir ve veriyorda. Sana kalmamis üyeleri ve yöneticileri yargilamak. Begenmiyorsan o 2006 tayfasi gibi cekip gidersin.

Ayrica o 2006 tayfasi dedigin üyelerin cogu da bugün burda.

Forumu da iddia ettigin gibi takip ettigini hic düsünmüyorum ve inanmiyorum. Eger öyle olsaydi bu yorumu yapmazdin. Emin ol.

Hadi simdi istedigin gibi takil ama alinti yapma.

Ahahah

Olcana gülenler bizim takımın yarısı öyle goller kaçırıyor.

Herşeyi geçtim bunu bizim forvet yapıyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penalti, tarihi bir fark oluyor..

Sahtekar dan penalti ve atisi da kotu olmasina ragmen gol oldu..

Hakan Calhanoglu da beyin yokmus.

Bos kaleye golu kendi atacagina gidip ofsayt daki adama atiyor, ofsayt kuralini ogrensin once..

Canerin pasa bak abi ya

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper'e mi kalmıs penaltı atmak koca Milli Takım'da?

Geri
Üst Alt