Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Gs imiza olmamis genc futbolcu almakta neymis
yetistirme yurdumuyuz
adam olsunlar sonra basar parayi aliriz
yetistirme yurdumuyuz
adam olsunlar sonra basar parayi aliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekrara edenler bellli benim günde 1 saatimi ayırıp yazıları okurken kavga boş beleş tartışma çıkaran adamları siz burda görevli iken görüp gereğini yapamıyorsanız, kusura bakmayın o görevde bulunmayın.
eğer görüpte müdahale de bulunmuyorsanız tekrar kusura bakmayın yine görevde bulunmayın istifa edin.
burasının cıvkının çıkarılmasına siz yöneticiler sebebiyet veriyorsunuz.
durun size birşeyler yazayım bu isimler size birşey hatırlatıyormu?
HAKAN DELİKANLI
LEO GÜNEY
NURİ ASLANTAŞ
YİĞİT KARAGÖZ
ARİF ULU
bunlar buraya resmen geyik muhabbeti için geliyıorlar.
sizlere bir önerim var bu adamlar bugün kaç tane mesaj atmışlar ve kaç mesajlarında futbol konuşmuşlar bir çıkarında görelim meydana.,
sizleri artık çok geç kaldığınız disiplin görevine davet ediyorum.
Fark olursa şöyle saçma hareketler yapmasa bari
![]()
Tapata
Ben foruma senden daha cok katki vermis biriyim
Kim oliyursundan yargiliyorsun kisileri kafana göre
* LG G2 Tapatalk *
Bu Tarık Alman 2. ya da 3. liginden geldi. Bu adma en az 3-4 ister Eskişehir. Zahmet edip gidip Alman alt liglerine baksak aynısını 100 bin euroya alır geliriz.
Bu Tarık Alman 2. ya da 3. liginden geldi. Bu adma en az 3-4 ister Eskişehir. Zahmet edip gidip Alman alt liglerine baksak aynısını 100 bin euroya alır geliriz.
Bu konu sonuna kadar arkandayim.
Kendisi sadece transfer dönemin de ugradigi icin kimin forum da ne yazip yazmadigini bilmiyor. Cikmis vir vir vir sikayet edip yargiliyor. Eger forumu o kadar merak ediyorsa transfer dönemin disinda da ugrasin zahmet olmassa.