Hazırlık Maçı | Kosova 1-6 Türkiye | M.S | 21 Mayıs | Show TV

Gs imiza olmamis genc futbolcu almakta neymis

yetistirme yurdumuyuz

adam olsunlar sonra basar parayi aliriz

artık 2015 elemelerine kadar galibiyet alamayız! yeter bu kadar 2018 de görüşürüz!

tekrara edenler bellli benim günde 1 saatimi ayırıp yazıları okurken kavga boş beleş tartışma çıkaran adamları siz burda görevli iken görüp gereğini yapamıyorsanız, kusura bakmayın o görevde bulunmayın.

eğer görüpte müdahale de bulunmuyorsanız tekrar kusura bakmayın yine görevde bulunmayın istifa edin.

burasının cıvkının çıkarılmasına siz yöneticiler sebebiyet veriyorsunuz.

durun size birşeyler yazayım bu isimler size birşey hatırlatıyormu?

HAKAN DELİKANLI

LEO GÜNEY

NURİ ASLANTAŞ

YİĞİT KARAGÖZ

ARİF ULU

bunlar buraya resmen geyik muhabbeti için geliyıorlar.

sizlere bir önerim var bu adamlar bugün kaç tane mesaj atmışlar ve kaç mesajlarında futbol konuşmuşlar bir çıkarında görelim meydana.,

sizleri artık çok geç kaldığınız disiplin görevine davet ediyorum.

Ben foruma senden daha cok katki vermis biriyim

Kim oliyursundan yargiliyorsun kisileri kafana göre

* LG G2 Tapatalk *

Fark olursa şöyle saçma hareketler yapmasa bari

fatih-terimin-5-isareti-maca-damga-vurdu-45100.jpg

Tapata

Yaptı mı bunu ? Izlemiyorum maçı.

Tapata

sırf işte bakın anadolu takımlardan da futbolcular da seçiyorum diye hazırlamış kadroyu terim

Bu Tarık Alman 2. ya da 3. liginden geldi. Bu adma en az 3-4 ister Eskişehir. Zahmet edip gidip Alman alt liglerine baksak aynısını 100 bin euroya alır geliriz.

Ben foruma senden daha cok katki vermis biriyim

Kim oliyursundan yargiliyorsun kisileri kafana göre

* LG G2 Tapatalk *

Bu konu sonuna kadar arkandayim.

Kendisi sadece transfer dönemin de ugradigi icin kimin forum da ne yazip yazmadigini bilmiyor. Cikmis vir vir vir sikayet edip yargiliyor. Eger forumu o kadar merak ediyorsa transfer dönemin disinda da ugrasin zahmet olmassa.

Bi mesajlarimizi bi arastirsin bakalim kim neyi konusuyormus burda.

@hakan akın

Nöbet den atildik haydaaaaaaaa

Ne yapdim da atildim

* LG G2 Tapatalk *

Bu Tarık Alman 2. ya da 3. liginden geldi. Bu adma en az 3-4 ister Eskişehir. Zahmet edip gidip Alman alt liglerine baksak aynısını 100 bin euroya alır geliriz.

sezon arası çocuğa söz verseydik bedava alınabilirdi. varsın 6 ay futbol oynamasın toparlardı er geç. şimdi yönetim buna da 3-4 milyon verip alma saçmalağına girişmez diyemiyorum. bizim yönetim anadolu takımlarını zengin etmeye bayılıyor.

Bu konu sonuna kadar arkandayim.

Kendisi sadece transfer dönemin de ugradigi icin kimin forum da ne yazip yazmadigini bilmiyor. Cikmis vir vir vir sikayet edip yargiliyor. Eger forumu o kadar merak ediyorsa transfer dönemin disinda da ugrasin zahmet olmassa.

Transfer dönemi içinde değilim ben bu forumda eskiler beni iyi bilir ama sayenizde onlarda benim gibi buaralara gelmez oldular 2006 tayfasındanım ben bilen bilir.

foumda yazmıyorum diye yazdıklarınızı okumuyor değilm özellikle son 4-5 aydır hergün takip ediyor yazılanları okuyorum.

nerde kavga tartışma cıvık muhabbet varsa bu isimleri görüyorum, foruma gerçekten çok güzel katkılar veriyorsunuz.

zorunuza gittiyse söylediklerim benim sizleri raporladığım gibi sizlerde beni raporlarsınız.

Maç umrumda bile değil ama girdi yine sinirlenmeye başladım ya. Tekte oyna şu topu geveleyip durma.

Geri
Üst Alt