Hazırlık Maçı | Kosova 1-6 Türkiye | M.S | 21 Mayıs | Show TV

Sirf bugün 2 Konu acdim.

Birtanesi Olcan v Töre Anketli Tartisma Konusu. Bu bir.

Töre vs Olcan (Anket) | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Yeni Sezonda Mancini nasil dizilis ve Sistem yapacak topici.. Bu iki.

Mancini Nasıl Bir Taktik ve Sistem Seçecek? | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Cokca futbola dayali mesaj atdim.

Bir iki kimseyi taciz edilmicek sekilde sakalar yapdik..bukadar da olur bi futbol forumunda..Internet de.

Sen napdin? habere kiz gibi agliyorsun...ufak seyler Raporliyorsun....yok eskiden daha iyidi..yok bu böyle su böyle.

"Göz Ardi Et" funksyonu kulanirisin.. göremek istemedin kisi görmezsin.

Bukadar basit.

Hersey boksa... girme foruma sanal alem disi gercek arkadaslarinla felselfe konulari konusabilirsin.

çok güzel Türkçen var senin, forumda da dışkı kelimesi yasal sanırım..

Turgut copmus, kaleci ile yine karsilasti ama yine beceremedi, evet karari verdik sonunda.

Sana mi kalmis yine insanlarin türkce siyle dalga gecmek? Sen daha kücük, büyük harf ve nokta isareti nedir bilmiyorsun ve utanmadan gurbetci bir üyenin türkce si ile dalga geciyorsun.

Fazla yüz vermisler sana. Istedigin kisileri yargila ve dalga gec he? Yok öyle ama. Haddini bil.

Evet Türkce anadilim degil. yurtdisinda yasiyorum...4 Dil Konusiyorum... Bunlarin 3ünde senden daha iyi.

Ayrica sanal alemde cokda dikkat etmiyorum. Ilaki Edebiyatci gibi mi yazmaliyiz. Rahat takilyiorum.

Cevap verecene..dil konusuna takilyiorsun... Delikanli gibi Cevap verecene

Sana mi kalmis yine insanlarin türkce siyle dalga gecmek? Sen daha kücük, büyük harf ve nokta isareti nedir bilmiyorsun ve utanmadan gurbetci bir üyenin türkce si ile dalga geciyorsun.

Fazla yüz vermisler sana. Istedigin kisileri yargila ve dalga gec he? Yok öyle ama. Haddini bil.

Türkçe derken o söylediği pis kelimeyi belirttim, insanlarla dalga geçmeyi sizler iyi bilirsiniz.

ben kçatım sizlere daha fazla ayıracak vaktim yok ne yazık ki demiyorum sevindirici bir durum bu .

Harbiden surda bazilarin yorumlarinin aynisini Antu'dakiler de yapiyordur. Kendi Futbolcusunu bu kadar asagilayan baska forum yokdur herhalde.

Ogretmen geldi Turkce dersi verecek? Sanal alemde bide tek tek harflere dikkat edip nolacak sanki? Gecerli not alip sinif mi atlayacagiz? :DD

neyse konu tekrar transfere donsun..

ayrıca gurbetçilerin de başımın üstünde gönlümün en güzel yerinde mekanları vardır bilesiniz, burda gariban almancı ayağı yapmayalaım,benim sözüm kullanılan sokak argosunadır..

Geri
Üst Alt