Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.876
- 7.376
- 1.743
Alper kaptan mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sirf bugün 2 Konu acdim.
Birtanesi Olcan v Töre Anketli Tartisma Konusu. Bu bir.
Töre vs Olcan (Anket) | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Yeni Sezonda Mancini nasil dizilis ve Sistem yapacak topici.. Bu iki.
Mancini Nasıl Bir Taktik ve Sistem Seçecek? | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Cokca futbola dayali mesaj atdim.
Bir iki kimseyi taciz edilmicek sekilde sakalar yapdik..bukadar da olur bi futbol forumunda..Internet de.
Sen napdin? habere kiz gibi agliyorsun...ufak seyler Raporliyorsun....yok eskiden daha iyidi..yok bu böyle su böyle.
"Göz Ardi Et" funksyonu kulanirisin.. göremek istemedin kisi görmezsin.
Bukadar basit.
Hersey boksa... girme foruma sanal alem disi gercek arkadaslarinla felselfe konulari konusabilirsin.
Yeni moda Gabi, Reus bunlarda da gördüm
Adam kaptan şu anda şaka gibi![]()
çok güzel Türkçen var senin, forumda da dışkı kelimesi yasal sanırım..
Hakan Calhanoglu da beyin yokmus.
Bos kaleye golu kendi atacagina gidip ofsayt daki adama atiyor, ofsayt kuralini ogrensin once..
Yok dana'nin kuyrugu...T1000'nin futbolcu versiyonu cikmis gerci onada bir kusur bulursunuz.
Sana mi kalmis yine insanlarin türkce siyle dalga gecmek? Sen daha kücük, büyük harf ve nokta isareti nedir bilmiyorsun ve utanmadan gurbetci bir üyenin türkce si ile dalga geciyorsun.
Fazla yüz vermisler sana. Istedigin kisileri yargila ve dalga gec he? Yok öyle ama. Haddini bil.
neden 5 değil 7 değilde 6? sorarım size