Hazırlık Maçı | LASK 3-2 Galatasaray | MS | 11 Temmuz | Spor Smart

2. devre umarım
Eyüp Aydın oliveira yerine
Zİyech Tete yerine

falan görürüz.

Ben memnunum oyun planımız oturmuş gibi

İlk yarı tek güzel olay köhn-zaha-mertens 3 lusunun güzel ataklariydi..Sağda Dubois ve Tete öyle böyle scmiyor

Doğru da üstat, ben Dayı oynar diye düşünmüştüm, ikinci yarı girecektir muhtemelen
Mertens yerine 10 No olarak girebilir.

dayı merkez ortasaha adamı değil çünkü - geçen sezon zorlamış olsakta.

10 numarada çok daha aktif topçu dayı

Teteye kötü diyemem. Dübua çok kötü sürekli sol kanattan geliyoruz. Sergio çok kötü. Berkan defans olarak normal kötü. Baths etkisiz. Sergio dübua çıksa diğerlerinin performansı göreceğiz.

Zaha iyi ama zaha bencil olmayınca iyi. Pas verdiğinde pozisyon oluyor adam geçmeye çalışınca pozisyon tırt oluyor...

Kohne cok yuklenmemek lazim adamin geldigi klup belli capi belli meziyetleri belli asla buyuk takimda oynuyacak oyuncj degil gecen sene az daha ugrasa sampiyonlugu vericektik

Asil sorun hocanin bu adama guvenerek yola cikmasi olur acil kiralanmali sag bek ve sol bek orta sahadan daha elzem

orta sahada idare edersin 4 5 mac demirbayla kaanla ama

Bu beklerle isimiz cok cok zor
Ya abartmayin bek olayini bu kadar 2sinden biri ortalama ustu oynasa yeter

Sağ kanat oynayıp bu kadar hayalet olan oyuncu yıllardır görmemiştim.

Ben Kerem Demirbay neden 11 başlamadı anlamadım.
Hazırlık maçı sonuçta. 2. yarıda o oyuna girer yüksek ihtimal. Sonuçta göndereceğin oyunculara da sana şans verdim değerlendirmedin o yüzden planlarımızdan çıkardık seni diyebilmek için bazı oyunculara da şans verilir yani.

Teteye kötü diyemem. Dübua çok kötü sürekli sol kanattan geliyoruz. Sergio çok kötü. Berkan defans olarak normal kötü. Baths etkisiz. Sergio dübua çıksa diğerlerinin performansı göreceğiz.

Zaha iyi ama zaha bencil olmayınca iyi. Pas verdiğinde pozisyon oluyor adam geçmeye çalışınca pozisyon tırt oluyor...

Teteye babası bile kötü der

Geri
Üst Alt