- 3 Temmuz 2012
- 133.997
- 80.814
- 5.198
yok hocamSağ bekte Taylan'ı görelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok hocamSağ bekte Taylan'ı görelim.
Futbol yorumu Samicim.
Mertens yerine 10 No olarak girebilir.Doğru da üstat, ben Dayı oynar diye düşünmüştüm, ikinci yarı girecektir muhtemelen
İnşallah2. devre umarım
Eyüp Aydın oliveira yerine
Zİyech Tete yerine
falan görürüz.
Hakim kadroda yok üstat bu maç özelinde, Mauro, Victor, Nando, Hakim, Emin yoklar2. devre umarım
Eyüp Aydın oliveira yerine
Zİyech Tete yerine
falan görürüz.
Özledikbiraz topculara sallayıp deşarj olalım
abi sol bekte lazım
adamın zahaya attıgı pasa bak küfreder gibi pas atıyor
Ya abartmayin bek olayini bu kadar 2sinden biri ortalama ustu oynasa yeterKohne cok yuklenmemek lazim adamin geldigi klup belli capi belli meziyetleri belli asla buyuk takimda oynuyacak oyuncj degil gecen sene az daha ugrasa sampiyonlugu vericektik
Asil sorun hocanin bu adama guvenerek yola cikmasi olur acil kiralanmali sag bek ve sol bek orta sahadan daha elzem
orta sahada idare edersin 4 5 mac demirbayla kaanla ama
Bu beklerle isimiz cok cok zor
Soyle Mariono gibi ayagi duzgun bir bekle oynucak ki adam is yapsin kohndeki beyini kusa taksan ters ucarAdam gibi bi bekle hiç bi şekilde oynamadı ya zaha
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nokta pas yanındaki adama pasTabi ya 2 tane nokta pas atınca birşey yok kötü pasta kufreder gibi atmış oluyor
e tamam girer birileri işte - hazırlık maçı sonuçtaHakim kadroda yok üstat bu maç özelinde, Mauro, Victor, Nando, Hakim, Emin yoklar
Hazırlık maçı sonuçta. 2. yarıda o oyuna girer yüksek ihtimal. Sonuçta göndereceğin oyunculara da sana şans verdim değerlendirmedin o yüzden planlarımızdan çıkardık seni diyebilmek için bazı oyunculara da şans verilir yani.Ben Kerem Demirbay neden 11 başlamadı anlamadım.
Teteye kötü diyemem. Dübua çok kötü sürekli sol kanattan geliyoruz. Sergio çok kötü. Berkan defans olarak normal kötü. Baths etkisiz. Sergio dübua çıksa diğerlerinin performansı göreceğiz.
Zaha iyi ama zaha bencil olmayınca iyi. Pas verdiğinde pozisyon oluyor adam geçmeye çalışınca pozisyon tırt oluyor...