- 3 Temmuz 2012
- 133.982
- 80.809
- 5.198
10 numara mertenstir 1 sezon daha sampiyon yaparKoşmak çare değil bir yere kadar koşar bu adam. 10 numara istemiyon mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara mertenstir 1 sezon daha sampiyon yaparKoşmak çare değil bir yere kadar koşar bu adam. 10 numara istemiyon mu
Evet bitirdi baris alperin Mertensin toreria nin kicini yirtmasiyla bitirdi gorduk kohn denen arkadasi arkasi kac mac otoban olduGeçiniz ezber yorumları bu takım kafa kafaya gidilen sezonu Kaan ve köhn ikilisiyle şampiyon bitirdi..
Bek ancak 4.-5. sırada önem arz eden bir mevkii..
Ben Avrupa dusunuyom kardeş. Kici kırık ligi degil10 numara mertenstir 1 sezon daha sampiyon yapar
kızmadım yavTamam yahu üstat, kızma hemen![]()
Tete tarafından bir aksiyon görmedik ki neylne kötü diyeyim. Tüm olaylar sol tarafta. Saha içerisine bak tüm kötüler sağ tarafta tüm iyiler sol tarafta yer alıyor. Dübua sergio sağ tarafta bu kadar etkisizken tete ye birşey diyemiyorum işte.Teteye babası bile kötü der
avrupa düsünüp burada köhn övüyorsunBen Avrupa dusunuyom kardeş. Kici kırık ligi degil
Herkes kendini pep sanıyorAmma abarttilar su bek olayini cidden bu yutup sayfalarini allah kahretmesin
Evet bitirdi baris alperin Mertensin toreria nin kicini yirtmasiyla bitirdi gorduk kohn denen arkadasi arkasi kac mac otoban oldu
Adam da hem beyin yok hem oyun gorusu yok hemde defansta duracagi yeri bilmiyor sezon baslasin kohn kohn diyenler ilk soven olur her hizli zenciden sachs boey cikmaz
Ölüsü bile sabah idman yaptıktan sonra oynadığı maçta en iyi birkaç oyuncudan biri. Adamlara yükleme yapıloyor. Gayet normal yani...Koşmak çare değil bir yere kadar koşar bu adam. 10 numara istemiyon mu
Kohn iyi pas attı dedim la napalim demeyek mi. Avrupa'da başarı istiyom vizyonsuz Recepavrupa düsünüp burada köhn övüyorsun
sen ne istiyorsun
dalga mı geciyorsun
zaha gibi sinirlendım suan
1 senedir burada dedim adam hazır değil sakat diye savundum savunacamda içinden geçecek ligdeki herkezin intikam intikamOoooooooooooo anaconda zahaaaa
Seni çekemeyen bütün i.nelerin gtüne de kobraaaaaaaaa
Nasil mac izliyorlar bilmiyorumki sezon sonuna dogru baris alper sol acigs gecmeseydi bu kohn bizi bitirirdiavrupa düsünüp burada köhn övüyorsun
sen ne istiyorsun
dalga mı geciyorsun
zaha gibi sinirlendım suan
Tete tarafından bir aksiyon görmedik ki neylne kötü diyeyim. Tüm olaylar sol tarafta. Saha içerisine bak tüm kötüler sağ tarafta tüm iyiler sol tarafta yer alıyor. Dübua sergio sağ tarafta bu kadar etkisizken tete ye birşey diyemiyorum işte.