Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.049
- 17.058
- 1.148
Nöbet acilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yemın edıyorum duvarı yumrukladımKohn iyi pas attı dedim la napalim demeyek mi. Avrupa'da başarı istiyom vizyonsuz Recep
Sorun yaşı kardeş. Adamın motor eski. Bütün sezonu düşünüyorum Avrupa'da var. Bütün sene bu adam oynayamaz. 2. Yarı patlar. Bir sakatlansa zor geri dönerÖlüsü bile sabah idman yaptıktan sonra oynadığı maçta en iyi birkaç oyuncudan biri. Adamlara yükleme yapıloyor. Gayet normal yani...
Arkadasim futbolda her mevkinin onemi vardir takimin omurgasi yoksa istersen beklere cafu carlos koy orayi gecelimBen köhnü veya Kaanı ovmuyorum o leş dediğin beklerle bu takım neredeyse 19/19 yapacaktı 2.yari demek ki düşündüğün kadar elzem bir mevki degilmis..
Forvet-Kale-orta saha-stoper hatta kanat bile daha önemli şaka maka en önemsiz mevkiiymis bek tek tek yazınca fark ettim
eskiden alt yapılarda fakir çocukları olurdu.Canını dişine takıp yırtmak isteyen çocuklar olurduGünümüzde alt yapıya çocukları aileleri grandlarla mercolarla bırakıyorBizim altyapida nekadar çocuk.varsa hepsini koymamız lazım kampa geliyoruz ama 1 tane kendini gösteren çocuk çıkamıyor altyapidan
Mac var ulanNöbet acilsin
Milli takımda yedehin yedeği mert oynadi la. Senin ön taraf yumuşak olursa her türlü sorun yasarsinAmma abarttilar su bek olayini cidden bu yutup sayfalarini allah kahretmesin