Hazırlık Maçı | LASK 3-2 Galatasaray | MS | 11 Temmuz | Spor Smart

ideal 11 - muslera transfer sanchez nelson köhn tor transfer barış mertens zaha icardi bu durumda ideal 11 den en fazla 4 topçuyla çıkmışız bu maça

Bizim altyapida nekadar çocuk.varsa hepsini koymamız lazım kampa geliyoruz ama 1 tane kendini gösteren çocuk çıkamıyor altyapidan

Ölüsü bile sabah idman yaptıktan sonra oynadığı maçta en iyi birkaç oyuncudan biri. Adamlara yükleme yapıloyor. Gayet normal yani...
Sorun yaşı kardeş. Adamın motor eski. Bütün sezonu düşünüyorum Avrupa'da var. Bütün sene bu adam oynayamaz. 2. Yarı patlar. Bir sakatlansa zor geri döner

Köhn bir kaç pozisyon dışında gayet iyiydi. ilk hazırlık maçı sabah antrenman vb. gibi nedenlerle daha kötü oynamamızı beklerdim ama Dubua, Tete, Oliveria çok kötülerdi ki en kötüsü Oliveira idi. Onlar dışında gayet iyiydi yani. Bats ön alan presinde işimize çok yarayacak. Mertens bu gün son kararlarda biraz iyi olsaydı zaten en az 2 gol atardık.

Oliviera son şansını kullanamıyor. Zaha istekli ama....

Olm ilk hazırlık maçından herkesi gömmenin mantığı yok.

Ben köhnü veya Kaanı ovmuyorum o leş dediğin beklerle bu takım neredeyse 19/19 yapacaktı 2.yari demek ki düşündüğün kadar elzem bir mevki degilmis..
Forvet-Kale-orta saha-stoper hatta kanat bile daha önemli şaka maka en önemsiz mevkiiymis bek tek tek yazınca fark ettim
Arkadasim futbolda her mevkinin onemi vardir takimin omurgasi yoksa istersen beklere cafu carlos koy orayi gecelim

Gecen seneyide gecin lig igrencti rakipler rezildi ligide gectim avrupada basari istiyorsak kohnle bir yere gidemeyiz avrupada savunma herseyden onemli

Bizim altyapida nekadar çocuk.varsa hepsini koymamız lazım kampa geliyoruz ama 1 tane kendini gösteren çocuk çıkamıyor altyapidan
eskiden alt yapılarda fakir çocukları olurdu.Canını dişine takıp yırtmak isteyen çocuklar olurduGünümüzde alt yapıya çocukları aileleri grandlarla mercolarla bırakıyor

Turkische-meister

IN - Efe Akman - Demirbay - Yusuf - Kazımcan
OUT - Köhn - Sergio - Torreira - Tete

Köhn bu seviyede bile soru işareti sanki umarım düzelir

Geri
Üst Alt