Hazırlık Maçı | LASK 3-2 Galatasaray | MS | 11 Temmuz | Spor Smart

Geçiniz ezber yorumları bu takım kafa kafaya gidilen sezonu Kaan ve köhn ikilisiyle şampiyon bitirdi..
Bek ancak 4.-5. sırada önem arz eden bir mevkii..
Evet bitirdi baris alperin Mertensin toreria nin kicini yirtmasiyla bitirdi gorduk kohn denen arkadasi arkasi kac mac otoban oldu

Adam da hem beyin yok hem oyun gorusu yok hemde defansta duracagi yeri bilmiyor sezon baslasin kohn kohn diyenler ilk soven olur her hizli zenciden sachs boey cikmaz

Teteye babası bile kötü der
Tete tarafından bir aksiyon görmedik ki neylne kötü diyeyim. Tüm olaylar sol tarafta. Saha içerisine bak tüm kötüler sağ tarafta tüm iyiler sol tarafta yer alıyor. Dübua sergio sağ tarafta bu kadar etkisizken tete ye birşey diyemiyorum işte.

Taylan yeni orta saha transferi olur boşa yapmasınlar.

Evet bitirdi baris alperin Mertensin toreria nin kicini yirtmasiyla bitirdi gorduk kohn denen arkadasi arkasi kac mac otoban oldu

Adam da hem beyin yok hem oyun gorusu yok hemde defansta duracagi yeri bilmiyor sezon baslasin kohn kohn diyenler ilk soven olur her hizli zenciden sachs boey cikmaz

Ben köhnü veya Kaanı ovmuyorum o leş dediğin beklerle bu takım neredeyse 19/19 yapacaktı 2.yari demek ki düşündüğün kadar elzem bir mevki degilmis..
Forvet-Kale-orta saha-stoper hatta kanat bile daha önemli şaka maka en önemsiz mevkiiymis bek tek tek yazınca fark ettim

avrupa düsünüp burada köhn övüyorsun

sen ne istiyorsun

dalga mı geciyorsun

zaha gibi sinirlendım suan
Nasil mac izliyorlar bilmiyorumki sezon sonuna dogru baris alper sol acigs gecmeseydi bu kohn bizi bitirirdi

Zaha ile oynucaksan arkasini saglama alacaksin adam gibi savunma beki koyacaksin zaha varsa zaten bek ara sira ciksada olur

Tete tarafından bir aksiyon görmedik ki neylne kötü diyeyim. Tüm olaylar sol tarafta. Saha içerisine bak tüm kötüler sağ tarafta tüm iyiler sol tarafta yer alıyor. Dübua sergio sağ tarafta bu kadar etkisizken tete ye birşey diyemiyorum işte.

Bir aksiyon olmaması saçma değil mi al gülüm ver gülüm yapıyor sağ açıkta efe akman oynasa aynısını yapardi zaten

Geri
Üst Alt