- 26 Ocak 2021
- 35.043
- 33.676
- 2.233
Hazırlık maçına da moralinin bozulmasında gariplik biraz sende gibi sanki be rtaşUlan şöyle moralimiz yerine gelsin bir maç izleyelim diyoruz moralimiz daha da bozuluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazırlık maçına da moralinin bozulmasında gariplik biraz sende gibi sanki be rtaşUlan şöyle moralimiz yerine gelsin bir maç izleyelim diyoruz moralimiz daha da bozuluyor.
Zaha gayet guzel 2 asist yapti, birini mertens kacirdi birinide mertens batsa verdi o kacirdi2 yıldır son pas problemi ilk 11 oyuncularımız dahil devam ediyor.Bir tek mertens tek başına pas kalitesini yükseltiyor takımın.
Hazırlık maçına da moralinin bozulmasında gariplik biraz sende gibi sanki be rtaş
burda herkes söverkenKingZaha sinyali verdi ha? Pastırmacı Recep üzgün.
Çok iyi açıklamışsın gerçektenHazırlık maçlarında yenilmemiz benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Yenmemiz de keza öyle... Sadece biresysel olarak performans gördüğümüz maçlar. Kim istekli, kim formayı kapmaya çalışıyor onları görüyoruz.
Mesela Metehan takımda kalmanın yollarını zorluyor, Halil beni kovun modunda, dübua bir an önce gideyim derdinde, Yusuf aga 10 numara için sağa sola para harcamanıza gerek yok gerekirse mertens i dinlendirmek için bana güvenebilirsiniz diyor. Berkan abi ben defansta oynamıyorum diyor. Kerem defansa beni koyarsanız mayın gibi her an patlayabilirim diyor. Efe artık gelişiyorum diyor. Kazım bana ne lazım diyor. Zaha tamam ben burada oynarım diyor. Sergio benden cacık olmaz diyor...
Şu anda maçları bu şekilde vücut lisanları ile takip etmek gerekir.
muzaffer dervişoğlunun gurur kaynağı oğlu geçen yıl ligi 0 golle tamamlayan ilk santrafor olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı bu sezonda kaldığı yerden üstüne koyarak devam edecekmiş gibi duruyor!halilin pozisyonunu gördüm
hemen bu gece kampdan kovulmalı
Hem kendini öldürüyor hem ereni öldürdü. Erene o firsat her zaman gelmez ama golü atabilse bi sekil göze girebilmis olabilir. Simdi belki yine kiraya verilecek. Ben olsam mactan sonra sorgulardim bunu. Konsol oyununumu lan bu. Kendisi senelerdir sans verildigi halde burada gram ilerlemedi baska birilerine o sansi tanimiyor yaptigi bencilikle.halilin pozisyonunu gördüm
hemen bu gece kampdan kovulmalı
Hem kendini öldürüyor hem ereni öldürdü. Erene o firsat her zaman gelmez ama golü atabilse bi sekil göze girebilmis olabilir. Simdi belki yine kiraya verilecek. Ben olsam mactan sonra sorgulardim bunu. Konsol oyununumu lan bu. Kendisi senelerdir sans verildigi halde burada gram ilerlemedi baska birilerine o sansi tanimiyor yaptigi bencilikle.