Hazırlık Maçı | LASK 3-2 Galatasaray | MS | 11 Temmuz | Spor Smart

arti eksi denklemin de - verimli bir mac oldu.

maca, teknik anlamda hoca ozelinde tek elestirim ;
sol stoper bolgesin de *deneysel takilmasi .

oyun ici beklenti alti ,beklenti ustu olanlar,,,, hatalar , kazanimlar...

karsida da istekli bir takim oldugundan - genel verimli bir 90 dakika oldu.

saygi ve selamlar.

sergen her sene yüzlerce altyapı genci sayıyor çok iyi çok iyi abi diye

1 tanesi bile yokmu acaba kampta ,hepsimi torpilli çıktı !!

Hazırlık maçlarında yenilmemiz benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Yenmemiz de keza öyle... Sadece biresysel olarak performans gördüğümüz maçlar. Kim istekli, kim formayı kapmaya çalışıyor onları görüyoruz.

Mesela Metehan takımda kalmanın yollarını zorluyor, Halil beni kovun modunda, dübua bir an önce gideyim derdinde, Yusuf aga 10 numara için sağa sola para harcamanıza gerek yok gerekirse mertens i dinlendirmek için bana güvenebilirsiniz diyor. Berkan abi ben defansta oynamıyorum diyor. Kerem defansa beni koyarsanız mayın gibi her an patlayabilirim diyor. Efe artık gelişiyorum diyor. Kazım bana ne lazım diyor. Zaha tamam ben burada oynarım diyor. Sergio benden cacık olmaz diyor...

Şu anda maçları bu şekilde vücut lisanları ile takip etmek gerekir.

Hazırlık maçlarında yenilmemiz benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Yenmemiz de keza öyle... Sadece biresysel olarak performans gördüğümüz maçlar. Kim istekli, kim formayı kapmaya çalışıyor onları görüyoruz.

Mesela Metehan takımda kalmanın yollarını zorluyor, Halil beni kovun modunda, dübua bir an önce gideyim derdinde, Yusuf aga 10 numara için sağa sola para harcamanıza gerek yok gerekirse mertens i dinlendirmek için bana güvenebilirsiniz diyor. Berkan abi ben defansta oynamıyorum diyor. Kerem defansa beni koyarsanız mayın gibi her an patlayabilirim diyor. Efe artık gelişiyorum diyor. Kazım bana ne lazım diyor. Zaha tamam ben burada oynarım diyor. Sergio benden cacık olmaz diyor...

Şu anda maçları bu şekilde vücut lisanları ile takip etmek gerekir.
Çok iyi açıklamışsın gerçekten :tbr:

Hazırlık maçlarında skorun değeri yoktur. Acilen Sağ Bek ve 8 Numara gelmeli. Olumlu şeyler ise Metehan Baltacı ve Yusuf Demir kirada baya geliştirmişler kendilerini. Rotasyonda kalmalılar. Zaha, Mertens ve Torreira gayet iyiydi. Sıkıntı yok InCollage_20240711_222945384.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilin pozisyonunu gördüm
hemen bu gece kampdan kovulmalı
muzaffer dervişoğlunun gurur kaynağı oğlu geçen yıl ligi 0 golle tamamlayan ilk santrafor olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı bu sezonda kaldığı yerden üstüne koyarak devam edecekmiş gibi duruyor!

Halil disinda oyuncularin tamami hazir sekilde gelmisler kampa

Oliviera’yi bile begendim hareketliydi ilk geldigi dönem gibi

Kamp baslamadan kadro planlamasi yapiliyor ama bazi oyuncular iyi performans ile kafa karistirabilir

Yusuf demir ve oliviera mesela

halilin pozisyonunu gördüm
hemen bu gece kampdan kovulmalı
Hem kendini öldürüyor hem ereni öldürdü. Erene o firsat her zaman gelmez ama golü atabilse bi sekil göze girebilmis olabilir. Simdi belki yine kiraya verilecek. Ben olsam mactan sonra sorgulardim bunu. Konsol oyununumu lan bu. Kendisi senelerdir sans verildigi halde burada gram ilerlemedi baska birilerine o sansi tanimiyor yaptigi bencilikle.

Hem kendini öldürüyor hem ereni öldürdü. Erene o firsat her zaman gelmez ama golü atabilse bi sekil göze girebilmis olabilir. Simdi belki yine kiraya verilecek. Ben olsam mactan sonra sorgulardim bunu. Konsol oyununumu lan bu. Kendisi senelerdir sans verildigi halde burada gram ilerlemedi baska birilerine o sansi tanimiyor yaptigi bencilikle.

Hangi pozisyon bu ? Ustte renkdas full maci paylasmis en son dudukten hemen onceki pozisyon mu bahsettiginiz ?

Geri
Üst Alt